Επιστολή της ΑΕΛ προς την ΚΟΚ

0

Η ΑΕΛ διαμαρτυρόμενη για την αντιμετώπιση της ομάδας της των U16, έστειλε επιστολή προς την Ομοσπονδία, εκφράζοντας έντονα το παράπονό της. Διαβάστε την ανακοίνωση αυτούσια:

 

Προς Πρόεδρο, Γεν. Γραμματέα, Διευθυντή και υπόλοιπο Δ.Σ ομοσπονδίας

Επικοινωνούμε για πολλοστή φορά μαζί σας. Αυτή τη φορά για να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας και να καταγγείλουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά του διευθυντή της ομοσπονδίας και όχι μόνο προς την ομάδα των U16 μας. Η συγκεκριμένη ομάδα της ΑΕΛ U16 καλέστηκε και καλείται να αγωνιστεί 4 αγώνες μέσα σε 7 μέρες.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προς ενημέρωση σας,μέχρι την ώρα που γράφτηκε αυτή η επιστολή,η ομάδα μας αγωνίστηκε σε 2 παιχνίδια και μάλιστα εκτός έδρας ,ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη. Δύο παιχνίδια μέσα σε λιγότερο από δύο μέρες και καλείτε σύμφωνα με την επιτροπή προγραμματισμού πρωταθλημάτων να αγωνιστεί ξανά Κυριακή και Τρίτη.
Έχουμε εύλογες υποψίες ότι η επιτροπή πρωταθλημάτων δε λαμβάνει κανένα μέρος στους ορισμούς αγώνων και ότι οι αγώνες ορίζονται από αυτόν και μόνον διευθυντή της ομοσπονδίας. Αν όχι ,μπορείτε να μας διαψεύσετε.

Κύριοι ,πρόκειται για ανήλικους αθλητές. Παρά τις εξαγγελίες σας για ανάπτυξη των αθλητών μικρών ηλικιών, μας δείχνεται ότι δεν έχετε ιδέα το πόσο λεπτή γραμμή είναι ο τρόπος προπόνησης των αθλητών αυτών των ηλικιών. Προκαλούμε τον Κύριο Αντωνίου και οποιονδήποτε άλλον έχει σχέση με τους ορισμούς 4 αγώνων μέσα σε 7 μέρες ,να καλέσει επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές ,ενήλικες να αγωνιστούν όπως ο ίδιος όρισε τους αγώνες των ανήλικων αθλητών μας. Ούτε στο nba δεν αγωνίζονται 4 αγώνες σε 7 μέρες κύριε Αντωνίου. Σκεφτήκατε να καλούσαν το δικό σας παιδί κύριοι να υποστεί αυτήν τη δοκιμασία;

Καλούμε επίσης τον κύριο Αντωνίου και όλους εσάς να αποταθούν σε οποιονδήποτε προπονητή ,εξειδικευμένο προπονητή και να του αναφέρουν τι θα συμβεί σε 15χρονα αν αγωνιστούν 4 αγώνες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Σας νοιάζει κύριε Αντωνίου ή μήπως ορίσατε τους αγώνες λόγω της άγνοιας σας ,είτε προς το άθλημα είτε προς τους αθλητές. Οφείλατε λόγω της θέσης σας να γνωρίζατε κύριε Αντωνίου.

Κύριοι προσπαθείτε να φτιάξετε την βιτρίνα και αφήσατε το κατάστημα μέσα, στο έλεος κάποιων ανίδεων και ανεύθυνων ανθρώπων. Αν η βιτρίνα αρέσει ο πελάτης θα μπει. Θα βγει όμως χωρίς να βρει κάτι και δε θα ξαναμπεί. Φέρατε στην Κύπρο τον δάσκαλο Κώστα Μίσσα, αλήθεια τι θα έλεγε αν του λέγατε ότι τα παιδάκια που προπόνησε καλέστηκαν να αγωνιστούν 4 αγώνες σε 7 μέρες;Κάντε μιαν δοκιμή να μάθετε.

Κύριε διευθυντή και λοιποί, πρόκειται και έχετε και σεις αλλά και μεις να κάνουμε με ανήλικα που αποτελούν το μέλλον όχι μόνο της καλαθόσφαιρας αλλά και του τόπου.
Κύριε διευθυντή λίγη ενημέρωση περί αθλητών δε βλάπτει. Είστε υπόχρεος να ξέρετε ,ή να μαθαίνατε.

Μπορούμε να γράφουμε για ώρες. Δε θα ασχοληθούμε άλλο ,πιστεύουμε γίναμε κατανοητοί. Όμως δε θα μείνουμε αμέτοχοι και απαθείς σε τέτοια ζητήματα. Παρακαλούμε όπως η επιστολή μας αυτή συζητηθεί στην επόμενη συνεδρία του Δ.Σ της ομοσπονδίας. Και επίσης να αποσταλεί σε όλους και όχι να κρυφτεί κάτω από το τραπέζι ή να αποσταλεί μόνον στον δικό μας εκπρόσωπο στην ΚΟΚ ,όπως πράξατε άλλες φορές κύριε διευθυντή της ομοσπονδίας.

Υ.Γ :Δεν θα σας καλέσουμε σε παραίτηση κύριε διευθυντή ,ούτε εσάς ούτε οποιονδήποτε άλλον εμπλέκεται σε αυτό το θέμα .Σας καλούμε να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Περιμένουμε απάντηση μετά την επόμενη συνεδρία του Δ.Σ της ομοσπονδίας και επιφυλασσόμαστε . Το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ σοβαρό και θα αποταθούμε σε όλα τα αρμόδια θέματα και φορείς που έχουν σχέση με προστασία ανηλίκων.

Επιτροπή καλαθόσφαιρας ΑΕΛ Λεμεσού

Green Bungalow