Ερασιτεχνικό: Η… αρρώστια του καλοκαιριού

0

Καλοκαιράκι, το θερμόμετρο ανεβαίνει και η αγωνία χτυπάει κόκκινο. Όχι, δεν τρελαθήκαμε, σωστά τα λέμε. Τι κι αν τα πρωταθλήματα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας έχουν τελειώσει; Η δράση στο Ερασιτεχνικό κορυφώνεται και το ενδιαφέρον του κοινού είναι τεράστιο.

Όσοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν για τους δικούς τους λόγους να παίξουν στην Α’ ή στην Β’ κατηγορία Ανδρών του κυπριακού πρωταθλήματος, βρίσκουν στο καταφύγιό τους σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, το οποίο έχει τη δική του μαγεία και μια άγρια ομορφιά. Ξυπνάει μνήμες και συνδέει τις γενιές του μπάσκετ της χώρας.

 

Πόσοι παλαίμαχοι-θρύλοι δίνουν κάθε εβδομάδα τις μάχες τους στα παρκέ του κλειστού του Αγίου Δομετίου και του “Κώστας Παπαέλληνας”; Καλύτερα να μην ξεκινήσουμε να αναφέρουμε ονόματα γιατί σίγουρα θα ξεχάσουμε κάποιους και θα υπάρξουν παρεξηγήσεις, κάτι που δεν θέλουμε. Πέραν των παλαιμάχων, υπάρχουν κι άλλοι σπουδαίοι αθλητές, που προτιμούν να αναμετριούνται στο Ερασιτεχνικό, αντί της Β’ Κατηγορίας.

Το επίπεδο κάθε χρόνο διαρκώς και ανεβαίνει. Η προβολή που υπήρχε δεν ήταν αντάξια της προσπάθειας που γίνεται, όμως το cyprusbasket προσπαθεί να βρίσκεται όσο πιο κοντά γίνεται στις αναμετρήσεις και να σας μεταφέρει τον παλμό που υπάρχει.

Πλέον, τα δεδομένα αλλάζουν, καθώς ο AlfaSports TV θα βρίσκεται και εκεί. Τη στιγμή που τα playoffs πλησιάζουν, αποφάσισε να δείξει σε LIVE Streaming τα παιχνίδια που θα κρίνουν τον τίτλο. Πρωτοποριακή κίνηση, από έναν σταθμό που λατρεύει την πορτοκαλί θεά και το αποδεικνύει με πράξεις κι όχι με λόγια.

Η… τρέλα του καλοκαιριού, λοιπόν, κορυφώνεται. Ο κόσμος δίνει το παρών και απολαμβάνει τις προσπάθειες των αθλητών τόσο στην Α’, όσο και στην Β’ κατηγορία. Οι ομάδες, εξάλλου, είναι αρκετά περισσότερες απ’ ό,τι στις δύο πρώτες τη τάξει επαγγελματικές κατηγορίες. Πιστέψτε μας, ορισμένες ομάδες αν είχαν ξένους στα ρόστερ τους, τότε θα μπορούσαν κάλλιστα να κοιτάξουν στα μάτια αρκετές από τις ομάδες των μεγάλων σαλονιών.

Μείνετε συντονισμένοι. Τα καλύτερα έρχονται…

Star Balm
Green Bungalow