ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ : Γεμάτη… ονόματα η νεοσύστατη PropertyBox και το κερασάκι με… “Πιστόλα”!!!

0

Μετά τη γνωριμία με την Γροθιά Κερύνειας το Cyprusbasket ετοιμάζεται να σας παρουσιάσει άλλη μια νεοσύστατη ομάδα ξετυλίγοντας το κουβάρι των… new entries.

Blue Island
 

Σειρά παίρνει η ομάδα της Property Box (εταιρεία που ασχολείται με constructions), αφού το πρότζεκτ της φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Όπως πληροφορηθήκαμε η ομάδα δημιουργήθηκε από τον Χρίστο Καμασσά (πρώην Δικηγορικός Σύλλογος Λευκωσίας) με σκοπό την επανένωση μιας παλιοπαρέας.

Το recruitment ξεκίνησε με τον κουμπάρο του ιδρυτή, γνωστό, συμπαθή και μη εξαιρετέο πρώην σέντερ του Δικηγορικού Συλλόγου, Ζαχαρία Παπαπέτρου ενώ για να… τριτώσει το καλό από την ομάδα των Κουρσάρη-Κορομία προστέθηκε επίσης ο Χρίστος Κυριακίδης (aka Τάκης, Αστακός) που αγωνίστηκε στο παρελθόν με τους Παλαίμαχους Αχιλλέα Cyprusbasket και εν συνεχεία με τους Δικηγόρους.

Άλλα ονόματα που ξεχωρίζουν από τη λίστα που αλιεύσαμε είναι ο θηριώδης Γιώργος Τσαρτσάζης, ο υπεύθυνος του CBF Arena και χειροσφαιριστής Ανδρέας Σοφοκλέους (Σόφος), ο Μιχάλης Οράτης, ο Γιάννος Μιχαήλ (aka Killer) που αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΑΚ, ο Κίκο κτλ.

Προπονητής/παίκτης της ομάδας θα είναι ο άνθρωπος που χαίρει της εκτίμησης των Καμασσά/Παπαπέτρου, George Blackys ενώ το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος.

Το… βαρύ χαρτί της Property Box θα είναι ο Νικόλας Παπαδόπουλος (Πιστόλας). Ναι καλά ακούσατε. Ο προπονητής της Πετρολίνα ΑΕΚ αναμένεται να αγωνιστεί με τα χρώματα της Property Box και μόνο το όνομα του δίνει διαφορετική αίγλη και σημασία στο πρωτάθλημα.

Όπως καταλαβαίνετε από τα ονόματα, μόνο αμελητέα ποσότητα δεν πρόκειται να είναι η νεοσύστατη Property Box. Η ομάδα προπονείται μαζί από τον Οκτώβρη, διαθέτει αρκετά ψηλά και δυνατά κορμιά, εμπειρία, ποιότητα και βεβαίως… προπονητή εντός και εκτός παρκέ και έχει όλα τα εχέγγυα για να πρωταγωνιστήσει. Όπως πληροφορούμαστε αυτό είναι το δεύτερο μέλημα τους, αφού το πρώτο είναι να κρατηθούν σαν παρέα και να περνάνε καλά.

Αυτά σε πρώτη ανάγνωση, θα επανέλθουμε με νέες λεπτομέρειες για τις 2 ομάδες που παρουσιάσαμε μέσω του CB καθώς και με αφιέρωμα για τις υπόλοιπες νεοσύστατες.

Star Balm