Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα… η δικιά του ευκαιρία μέσω Covid-19

0

Δυστυχώς τις τελευταίες δεκαετίες γινόμαστε μάρτυρες μιας φθίνουσας πορείας του κυπριακού μπάσκετ που δείχνει να μην έχει σταματημό. Μέσα σε όλο αυτό το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί για το προιόν όπως μάθαμε να το αποκαλούμε, υπάρχει και κάτι που κάνει τους ρομαντικούς της καλαθόσφαιρας να έρχονται πιο κοντά στο άθλημα που αγαπάμε.

 

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα εδώ και αρκετό καιρό κάνει συντροφία στα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά μας απογεύματα αφού το παγκύπριο πρωτάθλημα α’κατηγοριάς τελειώνει, μετά τα Χριστούγεννα θεός φυλάξει.

Μπορεί ο Covid-19 να μην επέστρεψε στην αγαπημένη μας διοργανώση να επιστρέψει αλλά σχεδόν όλες οι ομάδες κράτησαν και κρατούν επαφή με την πορτοκαλί θεά. Άλλωστε το κλίμα σχεδόν σε όλες «τα στρατόπεδα» είναι οικογενειακό όπως ήταν διαχρονικά και στην κυπριακή καλαθόσφαιρα.

Είναι τα επόμενα χρόνια λοιπόν, η ευκαιρία αυτής της ωραίας διοργάνωσης να δυναμώσει ακόμα περισσότερο! Ο κόσμος και μέσα αλλά και έξω από το παρκέ είναι παρόν. Το επίπεδο ανεβαίνει και όλα δείχνουν πως οι φίλαθλοι θα ανυπομονούν περισσότερο για τα παιχνίδια του ερασιτεχνικού παρά της πρώτης κατηγορίας.

Το CB από την πλευρά του θα φροντίσει να καλύπτει όπως κάνει τα τελευταία χρόνια της προσπάθειες των αθλητών μέσα στα παρκέ, άλλα και τις αντιδράσεις του κόσμου έξω από αυτά. Με σκοπό να έρθει όσο το δυνατό περισσότερος κόσμος κοντά στο άθλημα έστω και αν αυτό θα γίνετε από μια διαφορετική οπτική γωνία, μια οπτική γωνία, λίγο πιο ερασιτεχνική αλλα και λίγο πιο ρομαντική.

Star Balm