Έρση Κυριάκου: Σκοπεύει να συνεχίσει ακάθεκτη!  

0

Κατά τη χρονιά που πέρασε, η Έρση Κυριάκου αγωνίστηκε με τα χρώματα της Αναγέννησης Γερμασόγειας, από την οποία είχε αποχωρήσει κατά τα μέσα της χρονιάς, μια χρονιά όμως που εν τέλει, δεν ολοκληρώθηκε για… κανέναν!

 

Η Έρση Κυριάκου (στη φωτογραφία με την πράσινη φανέλα), είναι μια από τις κορυφαίες παίκτριες που ανέδειξε η καλαθόσφαιρα μας κατά τα τελευταία χρόνια, όσον αφορά το Γυναικείο χώρο!

Η δε ομάδα, όπου «δημιούργησε» το όνομα της, ήταν η ΑΕΛ, αποτελώντας ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας εκείνης, που κατέκτησε αρκετούς τίτλους, την ίδια στιγμή που έγινε και αναντικατάστατο στέλεχος της Εθνικής μας ομάδας!

Μετά από μιαν πολύχρονη καριέρα στην Ελλάδα, επέστρεψε στην Κύπρο, αναλαμβάνοντας την Ανδρική ομάδα Κάτω των 16 του Απόλλωνα (ενώ είχε γίνει και μια συζήτηση για να ήταν βοηθός του Λούκα Αντωνίου στην Ανδρική ομάδα των γαλάζιων) και μετά, πήγε στην ΑΕΚ, όπου έπαιξε για μια χρονιά και πέρσι, τέτοιον καιρό εντάχθηκε στην Αναγέννηση.

Η Έρση Κυριάκου, έχει μιαν ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα, καθώς διαθέτει απρόβλεπτη κίνηση και έξυπνη τοποθέτηση μέσα στο γήπεδο. Είναι παίκτρια που διαθέτει ευελιξία και δυναμισμό στο παιχνίδι της και αυτά τα δυο, μπορεί να τα συνδυάζει.

Αγωνίζεται δε, με την ίδια επιτυχία και στις δυο θέσεις των φόργουοντ!

Γιατί όμως ο… ενεστώτας για όλα αυτά;

Επειδή, παρότι έχει περάσει τα 40, εν τούτοις δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και επομένως, αποτελεί ερώτημα, το σε ποιαν ομάδα θα τη δούμε να αγωνίζεται κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!

Star Balm
Green Bungalow