Εθνική Ανδρών 2010: Δύο συντριβές και μια εντός έδρας ήττα…

0

Γυρνώντας πίσω το χρόνο, αναφορικά με την πορεία της Εθνικής ομάδας των Ανδρών, φθάνουμε στο 2010, που δεν ήταν καθόλου καλό, για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα…

 

Μόλις τρεις αγώνες, ήταν ο απολογισμός με ισάριθμες ήττες. Η πρώτη, ήταν στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ελβετία, όπου χάσαμε με 67-70, στο παιχνίδι που έγινε στο «Τ. Παπαδόπουλος-Ελευθερία» και παρότι σε εκείνο το παιχνίδι, οι Ελβετοί δεν είχαν μαζί τους, κάποιους σημαντικούς παίκτες τους, αλλά ούτε και το μεγάλο τους αστέρι, τον Τχάπο Σεφολόσα.

Αμέσως μετά το παιχνίδι εκείνο, η αποστολή ταξίδεψε για Τσεχία και Σλοβακία. Τα αποτελέσματα, δεν ήταν καθόλου καλά, καθώς στο Ντέτσιν της Τσεχίας, το αποτέλεσμα ήταν 91-50 για τους Τσέχους, ενώ λίγες μέρες αργότερα (17 με 21 Αυγούστου), χάσαμε στη Σλοβακία με 85-58, σε ένα παιχνίδι που έγινε σε ένα γήπεδο στην Μπρατισλάβα, χωρητικότητας… 444 θέσεων!

Το ρόστερ εκείνης της χρονιάς, ήταν το ακόλουθο: Λιάτσος, Γιαννάς, Τρισόκας, Κασκίρης, Κορωνίδης, Κούνας, Σιζόπουλος, Παλάλας, Πηλαβάς, Ραζής, Θεοχαρίδης, Γκαρσία, Κουτσόλουκας.

Προπονητής, ήταν ο Χρίστος Στυλιανίδης

Green Bungalow