Εξαιρετική πρεμιέρα στο Milko Μίνι Μπάσκετ U8

1
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Μαΐου η πρεμιέρα του Milko Mini Basket U8, με συμμετοχές ομάδων από ολόκληρη την Κύπρο. Οι τρεις όμιλοι πραγματοποιήθηκαν σε Λεμεσό, Λάρνακα και Λευκωσία.
Για πρώτη φορά στην Κύπρο διεξάγεται επίσημο τουρνουά με την συμμετοχή ηλικιακών ομάδων παιδιών κάτω των οκτώ ετών και ο στόχος της ΚΟΚ είναι η ανάπτυξη του Milko Mini Basket U8 τα επόμενα χρόνια, μέσω της αύξησης των ομάδων που συμμετέχουν σε αυτό.
Στη Λεμεσό οι αγώνες έγιναν στο σχολείο Heritage με την συμμετοχή πέντε ομάδων: Heritage Sports Club, Ανόρθωση Α, Ανόρθωση Β, Αναγέννηση Γερμασόγειας και Άτλαντας Πάφου.
Στη Λάρνακα οι αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν στους χώρους της Αμερικάνικης Ακαδημίας με την συμμετοχή τεσσάρων ομάδων. Της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, του Ζήνωνα, του Αθλητικού Όμιλου Αραδίππου και της Πέτρολίνα ΑΕΚ.
Τα παιχνίδια  που έγιναν στην Λευκωσία φιλοξενήθηκαν στην CBF Arena στον Άγιο Δομέτιο, με την συμμετοχή επίσης τεσσάρων ομάδων. Της ακαδημίας ΝΒΑ, του Αχιλλέα Καϊμακλίου, του ΑΠΟΕΛ και του Κεραυνού.
Οι μικροί καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε δύο αγώνες ανά ομάδα, σε ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα με χαμηλωμένα καλάθια. Θα πραγματοποιηθούν δύο ακόμα αγωνιστικές σε κάθε πόλη, ενώ στις 8 Ιουνίου θα διεξαχθεί η φιέστα ολοκλήρωσης του πρώτου Milko Mini Basket U8 στην CBF Arena, με την συμμετοχή όλων των παιδιών παγκύπρια.
Κατά την διάρκεια της 1ης αγωνιστική του Milko Mini Basket U8, υπήρξαν αρκετές εκπλήξεις για τους μικρούς καλαθοσφαιριστές, εκ μέρους του μέγα χορηγού της διοργάνωσης «Milko» αλλά και από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.
Λίγα λόγια για το Milko:
To Milko είναι ένα προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας, καθώς περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα. Το σοκολατούχο γάλα Milko μας συνοδεύει κάθε ώρα της ημέρας ότι κι αν κάνω, οπού κι αν βρίσκομαι προσφέροντας μου μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων Milko στην κυπριακή αγορά, η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η μεγαλύτερη και μακροβιότερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου.
Ηγέτης στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων,  προσφέροντας  διαχρονικά και πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και τεχνογνωσίας,  προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας,  διατηρώντας την αυθεντικότητα των γεύσεων.
Αποτελεί μια από τις ισχυρές βιομηχανίες της χώρας, η οποία διακρίνεται και για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της,  με το πρόγραμμα έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», να αγκαλιάζει ολόκληρη την Κύπρο, χαρίζοντας χιλιάδες παιδικά χαμόγελα.
Η ποιότητα Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι διεθνώς αναγνωρισμένη με την εταιρεία να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 32 χώρες, αποτελώντας την  μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου.

 

 

** Περισσότερες φωτογραφίες από την διοργάνωση σε: ΛεμεσόΛάρνακα και Λευκωσία

Green Bungalow