Έξι χρόνια χωρίς τον Μάριο Παλάλα…

0

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που η Κυπριακή Καλαθόσφαιρα έχασε ένα μεγάλο ταλέντο. Ο Μάριος Παλάλας έδωσε την δική του μάχη, όμως από τις 13 Μαΐου 2010 μας άφησε και μετακόμισε στην γειτονιά των αγγέλων.

Blue Island
 

Ένα παιδί που ξεχώριζε για το χαμόγελο του, που ήταν προσιτός, χαμηλών τόνων. Συνέχισε την οικογενειακή του παράδοση, παίζοντας το αγαπημένο του άθλημα από πολύ μικρή ηλικία από τα αναπτυξιακά κλιμάκια της ΑΕΛ.

Της ομάδας που και ο ίδιος αγαπούσε, όπου ο πατέρας του Δημήτρης και ο αδελφός του Γιώργος είχαν γράψει την δική τους ιστορία φορώντας την φανέλα της.

Ο Μάριος Παλάλας ξεχώριζε από πολύ μικρός για το ταλέντο του. Όλοι όσοι τον γνώριζαν έλεγαν με σιγουριά πως μία μέρα θα ξεπερνούσε τον πατέρα και τον αδελφό του, για να γίνει ένας σπουδαίος καλαθοσφαιριστής που θα έγραφε την δική του ιστορία.

Η 13η Μαΐου είναι μία δύσκολη ημέρα για όσους έζησαν, γνώρισαν και αγάπησαν τον Μάριο Παλάλα. Ο ίδιος σίγουρα από τον παράδεισο που βρίσκεται, αγκαλιά με μία μπάλα του μπάσκετ, θα βλέπει χαμογελαστός όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

 

Star Balm