Εύκολη επικράτηση των Παλαιμάχων Αχιλλέα επί των EUC Alumni Warriors BC σε επίσημη φιλική αναμέτρηση

0

Στο πρώτο επίσημο φιλικό (επίσημο φιλικό ορίζεται ως η φιλική αναμέτρηση παρουσία διαιτητών/κριτών) της φετινής χρονιάς οι πρωταθλητές Παλαίμαχοι Αχιλλέα Καιμακλίου Cyprusbasket επιβλήθηκαν εύκολα των EUC Alumni Warriors BC με 69-49.

 

Οι πρωταθλητές έδειξαν να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας από τους φιναλίστ της Β’ κατηγορίας ενώ κομβικό ήταν και το πρώτο 7λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, διάστημα στο οποίο οι κυανόλευκοι έτρεξαν σερί 14-0 και καθάρισαν τη νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο η αναμέτρηση ήταν περισσότερο ισορροπημένη με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στην πρωτοπορία. Το θέαμα ήταν αρκετά καλό με τον Αχιλλέα να προηγείται με τη λήξη του ημιχρόνου με 32-27. Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι Πολεμιστές κόλλησαν επιθετικά για ένα 7λεπτο γεγονός που συνέβαλε στο 14-0 σερί του Αχιλλέα με τη διαφορά να εκτοξεύεται στο +19. Η διαφορά κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Κορυφαίος των νικητών ο Κωνσταντίνος Θεοχαρίδης (19π) ενώ άξιοι συμπαραστάτες οι Αναστασιάδης (13π) και Κονσταντίνοφ (12π). Οι Warriors είχαν τα μεγάλα τους όπλα σε κακό βράδυ ενώ έδειξαν να χρειάζονται ακόμη αρκετή δουλειά ενόψει του πρωταθλήματος.

Star Balm
Green Bungalow