Φάνης Βύρωνος: Η μελλοντική “καλαθομηχανή”

0

Το cyprusbasket.net τα τελευταία χρόνια σας έχει παρουσιάσει πριν από την “έκρηξή” τους τα μεγαλύτερα ταλέντα της κυπριακής καλαθόσφαιρας. Μια ματιά στο.. αρχείο της κατηγορίας Rising Stars αρκεί, εξάλλου. Αυτή τη φορά είναι η σειρά του Χρίστου Βύρωνος!

Blue Island
 

Πρόσφατα είχαμε κάνει εκτενή αναφοράς στον Στέφανο Τίγκα, ο οποίος αποτέλεσε τον “εγκέφαλο” του Αστέρα Μέσα Γειτονιάς στην ξέφρενη πορεία του μέχρι τον τελικό της επίλεκτης κατηγορίας στο πρωτάθλημα Κ14 Ανδρών, όπου έχασε τον τίτλο από τον εξαιρετικό Ζήνωνα. Πέραν του αδερφού του rising star της ΑΕΚ, Φίλιππου Τίγκα, καταλυτική ήταν η παρουσία του Βύρωνος!

Ο 13χρονος έκανε θραύση σε κάθε παιχνίδι και διακρίθηκε κυρίως για την ευχέρειά του στο σκοράρισμα. Καθόλη τη διάρκεια της σεζόν έκανε θραύση, με αποκορύφωμα τα playoffs της επίλεκτης κατηγορίας, όπου η μια… 30άρα διαδεχόταν την άλλη για τον ταλαντούχο γκαρντ / φόργουορντ. Είναι μια πραγματική “καλαθομηχανή” που κάνει τη διαφορά στο μέλλον, συνδυάζοντας εξαιρετικό μακρινό σουτ και ικανότητα να διεισδύει προς το καλάθι.

Ο Σωκράτης Λαμαρής και οι συνεργάτες του συνεχίζουν ακάθεκτοι την καλή τους δουλειά με παραγωγή σημαντικών ταλέντων.

Star Balm