Φιλανθρωπικός αγώνας σε τροχοκάθισμα

0

Την διοργάνωση φιλανθρωπικού καλαθοσφαιρικού αγώνα σε τροχοκάθισμα, μεταξύ ατόμων με κινητικές αναπηρίες και αρτιμελών ατόμων θα πραγματοποιήσει το ίδρυμα Butterfly Foundation, στηρίζοντας την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου (ΟΠΑΚ).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 8 Μαΐου 2016, στο κλειστό στάδιο του Λυκείου Λινόπετρας στην Λεμεσό, από τις 10:30 μέχρι και τις 13:00. Οι καθαρές εισπράξεις από την εκδήλωση θα διατεθούν στο Butterfly Foundation, που για την φετινή χρονιά (2016) στηρίζει την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου.

Blue Island
 

Όλοι όσοι επιθυμούν μπορούν να παραβρεθούν στο Λύκειο Λινόπετρας την ερχόμενη Κυριακή, και να στηρίξουν την όλη προσπάθεια, εκφράζοντας την υποστήριξη και την αλληλεγγύη τους προς την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου, εκτείνοντας και στην γνωστοποίηση και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Το παρών τους στην εκδήλωση θα δώσουν και αστέρια από την Α’ Κατηγορία Ανδρών της κυπριακής καλαθόσφαιρας, όπως οι Ιάκωβος Παντελή, Γιώργος Παλάλας (Πετρολίνα ΑΕΚ), Ανδρέας Σιζόπουλος (ΑΠΟΕΛ), Σάιμον Μιχαήλ (Κεραυνός), Ηρακλής Πιττάκας, Ρολάνδος Βιράρτη (Απόλλωνας), οι οποίοι θα συμμετέχουν σε διαγωνισμό τριπόντων που θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Παράλληλα, οι Κύπριοι καλαθοσφαιριστές θα μοιράσουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με όλους τους φίλους του αθλήματος που θα δώσουν το παρών τους στο Λύκειο Λινόπετρας.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, και θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Star Balm