Φοίβος Γρίβας: «Είναι μια πρόκληση τα νέα μου καθήκοντα»!

0

Σε μιαν πολύ νεαρή ηλικία (καθώς μόλις δυο μήνες πριν, έκλεισε τα 25), ο Φοίβος Γρίβας, έχει… διεισδύσει στα της προπονητικής!

 

Όπως ήδη έγινε γνωστό, ο Απόλλωνας ανακοίνωσε ότι ο Φοίβος Γρίβας (δεξιά στη φωτογραφία μαζί με τον πατέρα του Δημήτρη και τον αδελφό του, Κωνσταντίνο) έχει ενταχθεί στο προπονητικό τιμ των γαλάζιων, κάτι βέβαια που αποτελεί και ένα μέρος του προγραμματισμού, ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σημειώνεται ότι ο Φοίβος Γρίβας, θα είναι βοηθός προπονητή στον Απόλλωνα, ενώ παράλληλα θα έχει και την ευθύνη του τιμ μάνατζερ στους γαλάζιους της Λεμεσού!

Επικοινωνήσαμε με το Φοίβο Γρίβα και μας ανέφερε τα ακόλουθα, σχετικά με τα νέα του καθήκοντα:

«Για μένα, είναι μια πρόκληση η ένταξη μου στο προπονητικό τιμ του Απόλλωνα και με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας μου, για την επιλογή προς το άτομο μου.

Εννοείται ότι θα κάνω το καλύτερο που μπορώ, για να τους κάνω να νιώσουν ότι δικαιώθηκαν για την επιλογή τους!

Ξέρω ότι με περιμένει σκληρή δουλειά, αλλά είμαι γεμάτος όρεξη και διάθεση για να ανταπεξέλθω στα νέα μου καθήκοντα»!

Eπιστροφή Τίγκα!

Εν τω μεταξύ, οι κινήσεις προγραμματισμού συνεχίζονται στο στρατόπεδο των γαλάζιων καθώς, όπως έγινε σήμερα επίσης γνωστό, ο νεαρός Φίλιππος Τίγκας, επιστρέφει στους γαλάζιους, μετά από διετή παρουσία στην εφηβική ομάδα της ΑΕΚ Αθηνών.

Star Balm
Green Bungalow