Για πρώτη φορά φέτος το “Milko Mini Basket” για ηλικίες Κ8

40

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την έναρξη του τουρνουά καλαθοσφαίρισης «Milko Mini Basket» στο οποίο θα συμμετέχουν παιδάκια ηλικιών Κ8, που γεννήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2011 και εντεύθεν.

 

Το τουρνουά θα είναι μικτό για αυτές τις ηλικίες που πραγματοποιείται για πρώτη φορά και στις ομάδες θα συμμετέχουν κοριτσάκια και αγοράκια. Για την κάθε επαρχία θα διεξαχθούν πέντε αγωνιστικές, δύο τον Απρίλιο, δύο τον Μάιο και μία τον Ιούνιο.

Κάθε τουρνουά θα αποτελείται από τέσσερις ομάδες από την ίδια επαρχία, ενώ σε κάθε ομάδα θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής 16 παιδάκια σε κάθε αγώνα. Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται στο μισό γήπεδο, με κινητά και χαμηλά καλάθια.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν θα υπάρχει σκορ στα συγκεκριμένα παιχνίδια, αφού σκοπός είναι η διασκέδαση των παιδιών μέσα από την συμμετοχή. Όλα τα έξοδα των αγώνων θα καταβάλλονται από την ΚΟΚ.

Η χορηγός εταιρεία του τουρνουά, το «Milko», έχει ετοιμάσει ήδη αρκετές εκπλήξεις που θα παρουσιαστούν σε κάθε γήπεδο όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες. Μεταξύ άλλων, σε κάθε αναμέτρηση θα υπάρχει μουσική και δώρα για όλα τα παιδάκια που θα συμμετέχουν στα παιχνίδια.

Milko, το δικό σου γαλατάκι!

Το Milko είναι ένα προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας, καθώς περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα. Το σοκολατούχο γάλα που μας συνοδεύει κάθε ώρα της ημέρας ότι κι αν κάνουμε, όπου κι αν βρίσκομαι προσφέροντας μου μια μοναδική γευστική εμπειρία!

Τα Milko δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Με αφορμή το All Star Game του ΝΒΑ του 2018, στο οποίο ο άσος των Milwaukee Bucks ήταν στη βασική πεντάδα της Ανατολής, δημιουργήθηκε από το Eurohoops μια σειρά από video, στην οποία ο Γιάννης, κρατώντας στα χέρια του ένα μπουκάλι MILKO, μιλάει για τη ζωή του, το μπάσκετ και την Ελλάδα, στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Μέσα από αυτά τα videos, ο Γιάννης αφηγείται την ιστορία του και μας ξεναγεί στα άδυτα των Milwaukee Bucks.

«Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι μετά από κάθε προπόνηση συνηθίζει να πίνει MILKO, γιατί το MILKO δίνει ενέργεια στον οργανισμό του, καθώς περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα, και όλα αυτά με τον πιο απολαυστικό τρόπο”, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΕΛΤΑ.

Green Bungalow