Γιαννάκης Προκοπίου: Ο… τριποντάκιας!

0

Ένας από τους παίκτες εκείνους που έχουν αφήσει τη δική τους σφραγίδα στα καλαθοσφαιρικά μας, είναι ο Γιαννάκης Προκοπίου, του οποίου το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας του, το είχε καταγράψει στην ΑΕΚ.

 

«Κάτοχος» της φανέλας με το 6, ο Γιαννάκης Προκοπίου αγωνιζόταν στα γκαρντ και πέραν από τις οργανωτικές του ικανότητες, αλλά και την ευελιξία του, οι λύσεις σκοραρίσματος που έδινε, έξω από τη γραμμή του τρίποντου, βοήθησαν σε πολλές περιπτώσεις την ομάδα του, ούτως ώστε να φθάνει στο στόχο της!

Γενικότερα, ο Γιαννάκης Προκοπίου, στα… περιεχόμενα της κληρονομιάς που άφησε στους νεότερους, ένα σημαντικό κεφάλαιο αυτής, ήταν το γεγονός ότι ποτέ του δεν είχε δώσει δικαιώματα, όντας ένας εργατικός και πειθαρχημένος παίκτης!

Είναι από τους καλαθοσφαιριστές εκείνους, που ήταν μεν χαμηλών τόνων, αλλά με έντονα διδάγματα που άφησε κατά τη δική του πορεία!

*Το παραπάνω αφιέρωμα για τον Γιαννάκη Προκοπίου, είναι το μικρό μας δώρο για τα σημερινά του γενέθλια και επί της ευκαιρίας, του απευθύνουμε και τις δικές μας ευχές!

Star Balm
Green Bungalow