Γιάννης Κρεμμός: Ήταν (και είναι) ιδανική επιλογή!

0

Ο Γιάννης Κρεμμός, δεν ήταν από εκείνα τα λεγόμενα… τρανταχτά ονόματα στο ιστορικό ρουν της καλαθόσφαιρας μας, αλλά τα όσα κατάφερε μέσα από την καριέρα του, δίκαια τον έχουν κατατάξει σε μια θέση, για την οποία, τόσο ο ίδιος, όσο και οι δικοί του έχουν δικαίωμα να υπερηφανεύονται!

 

Ο Γιάννης Κρεμμός, αγωνίστηκε κατά κύριο λόγο στην προσφυγική ΠΑΕΕΚ και ο αριθμός που φορούσε ήταν το 14.

Το δε μεγάλο αγωνιστικό του προσόν, ήταν η αντίληψη που είχε μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Είχε μιαν εξαιρετική ικανότητα, να διαβάζει την κίνηση του αντιπάλου, είτε σε ανασταλτική θέση, είτε σε θέση επίθεσης.

Είχε όμως έφεση στο σκοράρισμα, κάτι στο οποίο, τον βοηθούσε σε μεγάλο βαθμό η αντίληψη του και εδώ, πρέπει να προστεθεί κάτι ακόμα, που μπορεί και ο ίδιος, να μην έτυχε να το ξανακούσει, σε όλη του την καριέρα…

Έβαζε αρκετό πνεύμα μέσα στο παιχνίδι του, το οποίο τον έκανε να αντιλαμβάνεται το παιχνίδι, όπως λίγοι!

Ήταν, σε γενικές γραμμές μια ιδανική επιλογή για τον προπονητή του, ενώ συνεχίζοντας να αγωνίζεται και στο ερασιτεχνικό, εκεί… χωρίς ξένους, αποτελεί μιαν συνεχόμενη πηγή σκοραρίσματος!

Σημειώνουμε τέλος, ότι ο Γιάννης, κατάγεται από αθλητική οικογένεια, καθώς ο πατέρας του, ο Σταύρος Κρεμμός είχε διατελέσει και στη διοίκηση της ΠΑΕΕΚ, ενώ η αδελφή του η Μαρία, ήταν παίκτρια του βόλεϊ!

Green Bungalow