“Γίνε εθελοντής, γίνε πρωταγωνιστής”

0

Με το σύνθημα «Γίνε εθελοντής, Γίνε Πρωταγωνιστής» πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση με τους Εθελοντές του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών Κ16 που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο μεταξύ 17 και 24 Ιουλίου 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα εθελοντισμού της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στην διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ενημερώθηκαν για τις αρμοδιότητες που θα έχει η κάθε κατηγορία.

Blue Island
 

Συγκεκριμένα οι κατηγορίες οι οποίες μπορεί κάποιος να συμμετέχει ως εθελοντής είναι οι: Φιλοξενία Ομάδων, Αγωνιστικός Χώρος, Μεταφορές, Παραγωγή Τελετών, Τεχνολογία και Υποστηρικτικές / Διοικητικές Υπηρεσίες.

Όσοι ενδιαφέρονται για να εγγραφούν ως εθελοντές για την διοργάνωση, μπορούν να το πράξουν, συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy.

Επίσης, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αρμοδιότητες που θα υπάρχουν στον κάθε τομέα που θα συμμετέχουν οι εθελοντές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης [email protected] ή στο τηλέφωνο 22-449830.

Στο επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση με τους Εθελοντές, στα γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, για να οριστούν οι αρμοδιότητες στον κάθε ένα ξεχωριστά.

Star Balm