Η… άγρια ομορφιά της Β1!

0

Η δημιουργία της Β1 είχε συγκεκριμένους λόγους να δημιουργηθεί και απ’ ό,τι φαίνεται πετυχαίνει το σκοπό της, δημιουργώντας νέο ενδιαφέρον και έναν καινούργιο πόλο, σε συνδυασμό με τη Β2.

Blue Island
 

Η δεύτερη τη τάξει κατηγορία δίνει την ευκαιρία και σε αρκετά νεαρά παιδιά να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, κάτι που δεν υπήρχε στα μεγάλα σαλόνια, παρά μόνο για ελάχιστους.

Ο ανταγωνισμός είναι έντονος και σιγά-σιγά οι αγώνες αποκτούν μια… άγρια ομορφιά. Η ΑΕΛ είναι και πάλι το φαβορί. Έχει πανίσχυρο κορμό και κράμα έμπειρων και νεαρών παικτών που υπό την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Περεντού που τους ξέρει καλά, προελαύνουν ξανά αήττητοι. Ο Αχιλλέας Αγρού αποτελεί σταθερή αξία και διατήρησε τον κορμό του που του δίνει δύναμη και εμπειρία.

Ο Αχιλλέας Καϊμακλίου προσπαθεί να αναγεννηθεί υπό τις οδηγίες του Λούη Σιακαλλή και βρίσκεται σε καλό δρόμο. Υπάρχουν κι άλλες δυνατές ομάδες, με τον νεανικό Αστέρα Μέσα Γειτονιάς να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις, την Ομόνοια του Κυριάκου Αδάμου να δίνει ευκαιρίες σε μικρούς σε ηλικία και εξελίξιμους παίκτες και τον ΑΠΟΠ να γεμίζει το γήπεδό του, να παίζει καλό μπάσκετ και να βγάζει ταλέντα για το μέλλον.

Ο Ζήνωνας συνεχίσει το εξαιρετικό του έργο και τα αποτελέσματα αδικούν τις δυνατότητές του, καθώς έχει παίξει σε πολλά παιδιά… αποδεκατισμένος, τη στιγμή που η ΕΝΑΔ έχασε βασικότατα στελέχη της και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, με πιτσιρικάδες και ορισμένους έμπειρους αθλητές.

Μεγάλη κερδισμένη από τη διαδικασία είναι η Εθνική Κ18 Ανδρών, με τους διεθνείς μας να μαζεύουν εικόνες και πολύτιμες εμπειρίες κόντρα σε πιο σκληρούς αντιπάλους.

Star Balm