Η αποστομωτική απάντηση Γκρίφιν σε δημοσίευμα που τον χλεύασε για… έρμπολ σε ματς με τα παιδιά του

0

Με υποδειγματικό (όσο και αποστομωτικό) τρόπο απάντησε ο Μπλέικ Γκρίφιν σε κείμενο του σκανδαλοθηρικού ΤΜΖ που του άσκησε κριτική επειδή έκανε έρμπολ παίζοντας… με τα παιδιά του.Την καυστική -αλλά και πνευματώδη- αντίδραση του Μπλέικ Γκρίφιν προκάλεσε ένα δημοσίευμα του ΤΜΖ.

Blue Island
 

Η σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα δημοσίευσε ένα video στο οποίο ο σταρ των Πίστονς παίζει μπάσκετ σε ένα ανοιχτό γήπεδο με τα παιδιά του, χλευάζοντάς τον για την αστοχία του.

«Ορίστε ένα video με τον σούπερ σταρ των Ντιτρόιτ Πίστονς να κάνει έρμπολ και να πετάει τούβλα σε ένα παιχνίδι με παιδιά. Είναι αξιαγάπητο, αλλά και λίγο ντροπιαστικό ταυτόχρονα.


Ο Γκρίφιν βγήκε με την κόρη του και με τον γιο του τη Δευτέρα, όταν όμως έπρεπε να σκοράρει, χρησιμοποίησε τις αποστάσεις ασφαλείας ανάμεσα σε εκείνον και το διχτάκι.

Δείτε το video, έκανε τόσο έρμπολ που έπρεπε να μαζέψει τη μπάλα από έναν τύπο στο διπλανό γήπεδο. Στα επόμενα δύο σουτ βρήκε σίδερο», ανέφερε το κείμενο.

Για να έρθει στη συνέχεια η αντίδραση του Μπλέικ Γκρίφιν, ο οποίος δεν έχασε την ψυχραιμία του και αναρτώντας το σχετικό link στο twitter, απάντησε χαρακτηριστικά:

«Εναλλακτικός τίτλος: Ενήλικος άνδρας κρύβεται στους θάμνους για να καταγράψει κρυφά έναν πατέρα και τα παιδιά του στο πάρκο».

 

sport-fm.gr

Star Balm