Η μεγαλύτερη σύμπτωση που έχω δει (μπορεί και ολάκερης της ιστορίας)!

0

Το να υπάρξουν τόσα στοιχεία, που όλα μαζί, να απαρτίζουν μιαν τεράστια σύμπτωση, δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, αλλά έτυχε να ήμουν παρών όταν συνέβη αυτό… εις διπλούν!

Blue Island
 

Ομόνοια εναντίον ΑΕΛ, στο «Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία», αγωνιστική περίοδος 1996-97. Με 5 δευτερόλεπτα να απομένουν για το τέλος, ο Γκλεν Μπλάκγουελ με τρίποντο προς το «ανατολικό» καλάθι, από πλάγια δεξιά της περιφερειακής γραμμής, κάνει το σκορ 61-62 και με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα της Λεμεσού, πήρε τη νίκη και με το σκορ αυτό.

Ο Μπλάκγουελ, ήταν Αμερικανός και φορούσε το 12 και το παιχνίδι ήταν για τη 10η αγωνιστική της τότε κανονικής περιόδου (1ος γύρος).

Ομόνοια εναντίον ΑΕΛ, πάλι στο ίδιο γήπεδο, αγωνιστική περίοδος 1999-2000. Πάλι με 5 δευτερόλεπτα να απομένουν για το τέλος, ο Τζέι-Τζέι Γιούμπαγκς με τρίποντο προς το «ανατολικό καλάθι» και πάλι από πλάγια δεξιά της περιφερειακής γραμμής, κάνει το σκορ… πάλι 61-62 και έτσι, η ομάδα της Λεμεσού πήρε και πάλι τη νίκη  με αυτό το σκορ!

Ο Γιούμπαγκς, ήταν επίσης Αμερικανός και επίσης φορούσε το 12 και το παιχνίδι, ήταν και πάλι για τον 1ο γύρο της κανονικής περιόδου (αλλά για τη 2η αγωνιστική)!

Τα στοιχεία αυτά, είναι απολύτως ακριβή!

Δεν ξέρω αν συνέβη σε κανέναν άλλο, κάτι… ανάλογο και σε όλη την ιστορία του αθλήματος στον τόπο μας!

Star Balm