Η σκέψη του Παναθηναϊκού για Σάικς και το παρασκήνιο με το κρούσμα κορωνοϊού

0

* Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό με το ένα κρούσμα κορωνοϊού την Τρίτη (27/10) και την αναβολή του αγώνα με τη Ζενίτ την Τετάρτη (28/10) φέρνουν ειδήσεις και λεπτομέρειες, που θα βρούμε μπροστά μας στο μέλλον. Το «Slam Dunk» είναι εδώ τόσο για να ρίξει φως στην «πράσινη» υπόθεση, όσο και για να υπογραμμίσει ορισμένες πτυχές, που θα βοηθήσουν στην κατανόηση της γενικότερης κατάστασης, την οποία συναντάμε και θα συνεχίσουμε να συναντάμε, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Blue Island
 

* Αρχικά, πρέπει να αναφέρουμε πως ουσιαστικά ο ΕΟΔΥ είναι πάνω από κάθε αρχή, κάθε λίγκα και κάθε υγειονομικό πρωτόκολλο οποιασδήποτε διοργάνωσης. Από τη στιγμή που ο ΕΟΔΥ είχε ενημερωθεί από την Τρίτη για το κρούσμα στον Παναθηναϊκό, θεωρούταν σχεδόν δεδομένο πως η ομάδα δεν θα μπορούσε να ταξιδέψει για τη Ρωσία.

* Θα πρέπει να σημειώσουμε πως το μέλος που ήταν θετικό στον ιό στον κορωνοϊό συμμετείχε στην προπόνηση της Δευτέρας (26/10). Εκεί ήρθε σε επαφή με τους υπόλοιπους παίκτες και προπονητές. Το απόγευμα και το βράδυ εκείνης της ημέρας δεν αισθανόταν καλά και εμφάνισε έντονα συμπτώματα. Έτσι, τα ξημερώματα της Τρίτης πήγε σε ιατρικό κέντρο για να κάνει τεστ, το οποίο ήταν θετικό.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA

Star Balm