Η βράβευση του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη

0

Για την προσφορά του στο άθλημα του μπάσκετ βραβεύτηκε από τον ΕΣΑΚΕ ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης με την ευκαιρία της έναρξης του 29ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος, κατά την διάρκεια της ανάπαυλας της αναμέτρησης Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Λάρισα Bread Factory με την οποία ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League.

Blue Island
 

Την τιμητική πλακέτα απένειμε εκ μέρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κ. Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ενώ ο κ. Πατούλης δήλωσε:

«Είναι πολύ τιμητικό μετά από τόση ενασχόληση με τον αθλητισμό να αναγνωρίζεται η προσφορά μας. Εμείς θέλουμε τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με το υγιές άθλημα του μπάσκετ. Γιατί από αυτό το άθλημα έχουμε δει πολλές νίκες και ομάδες που δόξασαν τον ελληνικό αθλητισμό. Ως Περιφέρεια θα είμαστε κοντά στο μπάσκετ, στις ομάδες και τους αθλητές του και στα δύσκολα και στα εύκολα.

Είναι αλήθεια ότι ζούμε μια παγκόσμια υγειονομική κρίση. Δυστυχώς είναι θλιβερό να βλέπει κανείς ένα τόσο σημαντικό άθλημα με άδειες εξέδρες, όμως, πρώτη επιδίωξη αποτελεί να περάσουμε την πανδημία με τις μικρότερες δυνατές απώλειες. Πιστεύω του χρόνου θα είναι όλα διαφορετικά».

Star Balm