Κάρμεν Ιλέκτρα: «Κάναμε σεξ με τον Ρόντμαν στο προπονητικό των Μπουλς»

0

Πικάντικες λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον ιδιόρρυθμο σταρ έδωσε η Κάρμεν Ιλέκτρα.

 

Λίγες ώρες μετά την προβολή των επεισοδίων του Last Dance που αφορούσαν σε μεγάλο βαθμό τον Ντένις Ρόντμαν, η Κάρμεν Ιλέκτρα έδωσε πικάντικες λεπτομέρειες για την σχέση τους.

«Μία μέρα, όταν οι Σικάγο Μπουλς είχαν ρεπό, ο Ντένις μού είπε ότι είχε μια έκπληξη για μένα. Μου κλείνει τα μάτια και ανεβαίνουμε στη μοτοσυκλέτα του. Όταν τελικά μου βγάζει το μαντήλι από τα μάτια, είμαστε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο κεντρικό γήπεδο. Ήταν τρελό όλο αυτό, σαν δύο παιδιά που βρίσκονταν σε μαγαζί με γλυκά. Τρώγαμε παγωτά από το ψυγείο και κάναμε σεξ σχεδόν παντού -στην αίθουσα φυσικοθεραπείας, στο γυμναστήριο. Προφανώς και στο παρκέ. Μάλλον δεν είχε προπονηθεί τόσο πολύ στο γήπεδο ποτέ άλλοτε (γέλια)», τόνισε η επί… εννιά μέρες σύζυγος του άλλοτε άσου του ΝΒΑ.

«Δεν μετανιώνω για τη σχέση μας. Είδα όλες τις διαφορετικές πλευρές του. Πάντα έλεγε “κανείς δεν με καταλαβαίνει”. Κάποιες φορές φορτιζόταν πολύ συναισθηματικά. Είχε μια γλυκιά ρομαντική και διασκεδαστική πλευρά, ήταν ένας τύπος που λάτρευε να βγαίνει και να πίνει. Όμως στο γήπεδο ήταν αγρίμι», πρόσθεσε.

sport-fm.gr

Green Bungalow