Κεραυνός: Η κυπροποίηση κορυφώνεται!

0
Κεραυνός

Μπορεί ο Κεραυνός να μην κατάφερε ούτε φέτος να κατακτήσει κάποιο τίτλο, όμως η χρονιά ήταν διδακτική και οι άνθρωποι της ομάδας με το τεχνικό τιμ δουλεύουν πυρετωδώς για του χρόνου. Βασικός γνώμονας είναι η κυπροποίηση…

 

Ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης έχει συμβόλαιο και για του χρόνου, παραμένοντας στο τιμόνι και μετά τις ανανεώσεις των ποιοτικών Αμερικανών της Κένεθ Μπάρκερ και Ρόναλντ Ρος, παίρνουν σειρά οι Κύπριοι.

Οι ταλαντούχοι Σάιμον Μιχαήλ και Παναγιώτης Μάρκου είναι σίγουροι, καθώς υπάρχουν κλειστές συμφωνίες, οι διοικούντες θέλουν πάση θυσία ξανά τον Νίκο Στυλιανού, ενώ εντείνουν τις προσπάθειές τους και για τα υπόλοιπα -κυπριακά- κομμάτια του… παζλ.

Ο Γιώργος Νεοφύτου έδειξε φέτος “αναγεννημένος” και βοήθησε πολύ με την ενέργεια και την ψυχή του. Βρίσκεται στα πλάνα και ο Λειβαδιώτης τον έχει στα πλάνα του. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Θεοχαρίδη, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν και ικανοποίησε απόλυτα με την παρουσία του, έχοντας πολλές φορές πρωταγωνιστικό ρόλο.

Φυσικά, το τιμ της ομάδας του Στροβόλου θέλει να έχει και τον Ανδρέα Πηλαβά, ο οποίος είναι ο αρχηγός και αποτελεί σταθερή αξία όλα αυτά τα χρόνια. Θα του γίνει πρόταση να ανανεώσει και μένει να δούμε τι θα γίνει.

Το βασικό ζητούμενο για τους ανθρώπους του Κεραυνού είναι να ολοκληρωθεί γρήγορα ο σχεδιασμός τους, διατηρώντας το 70-80% της φετινής ομάδας για να γίνουν στη συνέχεια 2-3 προσθήκες που θα απαιτούνται για να χτιστεί μια πανίσχυρη ομάδα που θα έχει ομοιογένεια και ταυτότητα από τη χρονιά που τελείωσε.

Ο Λειβαδιώτης έχει αυτή τη φιλοσοφία και με την παρουσία του βασικό μέλημα είναι να γίνει αυτό το πράγμα συνήθεια, καθώς καθιέρωσε την έναρξη της κυπροποίησης του σωματείου.

Star Balm