Κεραυνός, ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ: Ντόπιων περιφερειακών κινήσεων το… ανάγνωσμα!

0

Χρονικά, το… χορό άνοιξε ο ΑΠΟΕΛ με την απόκτηση του Στέφανου Ηλιάδη, για να ακολουθήσει ο Κεραυνός με τον επαναπατρισμό του Κρίστοφερ Ραζή και… ήλθε ψες η ΑΕΚ, για να… τριτώσει η παρέα, με την απόκτηση του Γιάννη Γιανναρά.

 

Οι τρεις αυτές ομάδες, που αναμενόμενα θα είναι αυτές που θα πρωταγωνιστήσουν και κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο (εκτός απροόπτου), μετά την απόφαση για μείωση των ξένων, από πέντε σε τρεις… έσπευσαν για να καλύψουν μια θέση Κύπριου παίκτη, με πραγματικά, πολύ καλές επιλογές.

Πιο έμπειρος εξ` αυτών, είναι βέβαια ο Ραζής (που μόλις πρόσφατα έκλεισε τα 31), που μετά από χρόνια επανέρχεται στον Κεραυνό, έτοιμος να προσφέρει αρκετές λύσεις στην ερυθροκίτρινη περιφερειακή γραμμή.

Ο Στέφανος Ηλιάδης, θεωρείται από πολλούς ως ένας από τους κορυφαίους γενικά παίκτες στον τόπο μας και σίγουρα, θα ενισχύσει σε τεράστιο βαθμό την περιφέρεια του ΑΠΟΕΛ, το οποίο μετά από χρόνια, αποκτά έναν Κύπριο νεαρό παίκτη που κάνει «μπαμ»!

Όσο για το Γιάννη Γιανναρά (που παραμένει κάτοχος του ρεκόρ, ως ο νεαρότερος παίκτης που αγωνίστηκε ποτέ σε αγώνα 1ης κατηγορίας), αν και βρίσκεται μόλις στα 21, εν τούτοις τα διαπιστευτήρια του, όσο περνά ο χρόνος γίνονται όλο και πειστικότερα και αν στην ΑΕΚ, δεν ήταν σίγουροι για αυτό, απλά δεν θα τον αποκτούσαν!

Star Balm
Green Bungalow