Κεραυνός Γυναικείο – Αναστολή λειτουργίας: O Πάρις Παπαέλληνας αναλύει στο CB το πως και το γιατί

0

«Ο Κεραυνός, έχει μια μεγάλη ιστορία και στο Γυναικείο Πρωτάθλημα, όπως και στους Ανδρικό»!

 

Αρχίζουμε την ανάλυση της απόφασης που πήρε ο Κεραυνός, για να μη λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα Γυναικών της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, με την παραπάνω έκφραση του ίδιου του προέδρου του, κ. Πάρι Παπαέλληνα, ο οποίος μέσω της ιστοσελίδας μας, εξηγεί το πως και το γιατί…

Για την απόφαση που ήδη δημοσιοποίησε το ερυθροκίτρινο σωματείο και που δίχως άλλο, αποτελεί την είδηση των ημερών.

«Όλοι γνωρίζουν το πόσα λεφτά, λόγω της αγάπης και της προσωπικής μου προσφοράς έχω ξοδέψει για τη Γυναικεία ομάδα του Κεραυνού, από το 1992, μέχρι και σήμερα, για να μπορεί η ομάδα μας, να έχει πάντα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο Πρωτάθλημα.

Οι λόγοι της απόφασης, ήταν και αγωνιστικοί μετά οικονομικοί, αλλά και κάποιοι άλλοι λόγοι…

Αγωνιστικοί, από τη στιγμή που αποχώρησαν από την ενεργό δράση, κάποιες παίκτριες, από τις καλύτερες στην Κύπρο, όπως οι Θεολόγου, Αθανασίου, ενώ οι Νικόλα, Μερκούρη, δεν θα ανήκουν στην ομάδα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετές νέες παίκτριες για να πλαισιώναμε την ομάδα και θα ήταν δύσκολο, να ήταν ανταγωνιστική.

Είναι και οικονομικοί οι λόγοι, επειδή οι παίκτριες δεν αντιλήφθηκαν το μέγεθος της οικονομικής κρίσης. Tο κόστος που απαιτείται για να μπορεί μια ομάδα να πρωταγωνιστεί στο Γυναικείο Πρωτάθλημα, με όλα τα έξοδα μαζί (συμπεριλαμβανομένης και απόκτησης μιας καλής ξένης παίκτριας), φθάνει στις 50 χιλιάδες”.

Ωστόσο οι αναφορές του ερυθροκίτρινου προέδρου, δεν σταμάτησαν εδώ, καθώς ο ίδιος έδωσε και μιαν άλλην προέκταση της όλης υπόθεσης:

«Τώρα που ο Κεραυνός θα είναι εκτός του Γυναικείου Πρωταθλήματος, θα αντιληφθούν όλοι τι θα σημαίνει η απουσία αυτή»…

«Επάνοδος σε ένα χρόνο»!

Επανερχόμενος δε στο αγωνιστικό κομμάτι, ο πρόεδρος του Κεραυνού, εξήγησε ότι αποτελεί πάγια πολιτική του σωματείου, η ενίσχυση των τμημάτων υποδομής (για αυτό άλλωστε στον Κεραυνό, και διατηρούνται οι ακαδημίες που απαριθμούν γύρω στα 600 παιδιά γεγραμμένα στο σωματείο) και την απόφαση διατήρησης των τμημάτων, σε συσχετισμό με την ομάδα Γυναικών:

«Μέσα από τη δουλειά που θα συνεχισθεί στο αναπτυξιακό κομμάτι, θα εξελιχθούν και οι νεαρές μας παίκτριες, ούτως ώστε σε ένα χρόνο, ο Κεραυνός να είναι σε θέση, για να επανέλθει ανταγωνιστικός, όπως πάντα»!

Star Balm
Green Bungalow