ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του στους ομίλους του BCL

0

Με τις ανακατατάξεις που προκύπτουν παγκόσμια ελέω πανδημίας ήταν λογικό να επηρεαστεί και η καλαθόσφαιρα (και δη το Basketball Champions League).

Blue Island
 

Ως εκ τούτου αποφασίστηκε όπως δημιουργηθούν 8 ομίλοι των τεσσάρων ομάδων με τον Κεραυνό να τοποθετείται τελικά στον Β’ όμιλο παρέα με την γαλλική Ντιζόν, την τσέχικη Νίμπουρκ (που βρίσκεται στο final-8 του ‘περσινού’ BCL απέναντι στην ΑΕΚ) αλλά και την τουρκική Τόφας.

Όπως γίνεται αντιληπτό η ομάδα μας θα δώσει 6 -τουλάχιστον- αγώνες στην παρθενική παρουσία Κυπριακής ομάδας στους ομίλους του BCL αντιμετωπίζοντας από 2 φορές την κάθε ομάδα στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Άλλωστε το γεγονός πως η Νίμπουρκ βρίσκεται στους 8 του περσινού BCL (θα λάβει μέρος στο Final-8 της Αθήνας), η Ντιζόν αγωνίζεται στο γαλλικό πρωτάθλημα και η Τόφας έχει στις τάξεις της καλαθοσφαιριστές όπως οι Σον Κιλπάτρικ (αγωνίστηκε και στον ΠΑΟ, μετά την φυγή του από το ΝΒΑ) και ο Σεμάζ Κρίστον (ξεκίνησε από την Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ Αθηνών) καταδεικνύει το επίπεδο των ομάδων που θα αντιμετωπίσουμε.

Star Balm