ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΡΗΣ: Έφυγα σαν καλαθοσφαιριστής, επέστρεψα σαν τραγουδιστής

0

Το τεράστιο πρότζεκτ της ανακαίνισης του σωματείου Κεραυνού Στροβόλου που ‘μεταμορφώθηκε’ κυριολεκτικά μετά την ανάπλαση σε ένα υπερσύγχρονο πολυχώρο που μπορεί να φιλοξενήσει πλέον άτομα όλων των ηλικιών, φύλων και προτιμήσεων σε ‘Παλαιά Ελιά’ σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας εποχής.

Blue Island
 

Στο χώρο άλλωστε πέραν του ποτού και του καλού φαγητού μπορεί πλέον κάποιος να απολαύσει και ζωντανή μουσική με τον πασίγνωστο αοιδό Γιώργο Σταματάρη να κάνει ποδαρικό την περασμένη Παρασκευή (18/9).

Σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης ο τραγουδιστής ανέφερε πως ανδρώθηκε καλαθοσφαιρικά στις ακαδημίες του Κεραυνού Στροβόλου και πως νιώθει σαν… προπονητής που επέστρεψε μετά από χρόνια απουσίας προσθέτοντας χαριτολογώντας πως ‘έφυγα σαν καλαθοσφαιριστής και επέστρεψα σαν τραγουδιστής‘.

Η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο και με τη μελωδία της χροιάς του Γιώργου Σταματάρη να συνοδεύει τη βραδιά ο κόσμος διασκέδασε με τη ψυχή του απολαμβάνοντας όμορφα τραγούδια.

Δείτε την ανάρτηση:

‘’Πραγματοποιήθηκε με πολλή επιτυχία η πρεμιέρα του Γιώργου Σταματάρη, το βράδυ της Παρασκευής 18/09/2020, στο εστιατόριο Palaia Elia στις εγκαταστάσεις του Keravnos Strovolou Basketball.

O ταλαντούχος τραγουδιστής καλοσώρισε το κοινό του λέγοντας ότι νοιώθει πολύ χαρούμενος που ξεκινά τις εμφανίσεις του στον χώρο όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια ως καλαθοσφαιριστής των ακαδημιών του Κεραυνού.

Ανέφερε χαρακτηριστικά τα ακόλουθα: “Αισθάνομαι σαν προπονητής που επέστρεψε στην ομάδα που αγωνιζόμουν με τη διαφορά ότι επέστρεψα από καλαθοσφαιριστής ως τραγουδιστής”.

Star Balm