Κλικς από την πρωινή προπόνηση του Κεραυνού – Επιστρέφουν με απογευματινή και βλέπουν μόνο ΗΡΑΚΛΗ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

0

Εικόνες από την πρωινή προπόνηση της ομάδας τoυ Στροβόλου σας μεταφέρει το CB. Συγκεκριμένα η προκαθορισμένη προπόνηση εκκίνησε στις 11:30 το πρωί και διήρκησε περίπου 1 ώρα με τους καλαθοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ να αποσύρονται στο ξενοδοχείο για γεύμα και ξεκούραση.

Blue Island
 

Όπως ενημερωθήκαμε η ομάδα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη θα επιστρέψει το απόγευμα στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» για την απογευματινή και τελευταία προπόνηση πριν τη μεγάλη αυριανή αναμέτρηση απέναντι στον ‘Γηραιό’.

View this post on Instagram

Κλικς από την πρωινή προπόνηση του Κεραυνού – Επιστρέφουν με απογευματινή και βλέπουν μόνο ΗΡΑΚΛΗ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO Εικόνες από την πρωινή προπόνηση της ομάδας τoυ Στροβόλου σας μεταφέρει το CB. Συγκεκριμένα η προκαθορισμένη προπόνηση εκκίνησε στις 11:30 το πρωί και διήρκησε περίπου 1 ώρα με τους καλαθοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ να αποσύρονται στο ξενοδοχείο για γεύμα και ξεκούραση. Όπως ενημερωθήκαμε η ομάδα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη θα επιστρέψει το απόγευμα στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» για την απογευματινή και τελευταία προπόνηση πριν τη μεγάλη αυριανή αναμέτρηση απέναντι στον ‘Γηραιό’.

A post shared by CyprusBasket.net (@cyprusbasket) on

Star Balm