Κωνσταντίνος και Άντρη: Ένα ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

0

Τις δύσκολες εκείνες ώρες, που εύρισκα τη δύναμη να γράψω κάποια πράγματα για την αναχώρηση ενός ΑΓΓΕΛΟΥ, του μικρού Σάββα για τα Επουράνια, του γιου του Κωνσταντίνου και της Άντρης, ξέρω ότι θα μου μείνει αιώνιο το ερώτημα, πως τα κατάφερα…

 

Το μόνο σίγουρο, είναι ότι ΚΑΠΟΙΟΣ και ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ, ξέρει το γιατί!
Προσπάθησα μέσα από τη δουλειά, όχι να ξεχαστώ, αλλά για να συνέλθω…

Εκείνο το χαριτωμένο κορίτσι, η Άντρη, που όταν αγόρασε για πρώτη φορά στη ζωή της, κινητό, ήμουν από τους πρώτους που ενημερώθηκε για τον αριθμό της!

Θυμάμαι και τα αστεία μηνύματα που μου έστελνε, με πιο χαρακτηριστικό, εκείνο με έναν πελώριο αριθμό, που από κάτω έγραφε
«Να πόσο μεγάλο νούμερο είσαι»!

Όμως ετούτη την ώρα, που τα νούμερα ανά την Οικουμένη, μετράνε έναν τραγικό απολογισμό, αγαπημένοι μου Κωνσταντίνε και Άντρη, το μεγαλείο σας δεν μπορεί να μετρηθεί!

Η ψεσινή σας ανάρτηση, με την οποία απευθύνετε δημόσιες ευχαριστίες στους γιατρούς, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκαναν, για να κρατήσουν μαζί σας (και μαζί μας) τον Σάββα, δεν μετριέται με λόγια, ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΞΤΑΙ!

Τη στιγμή που υπάρχει κόσμος (δικαιολογημένα, αδικαιολόγητα δεν είναι ούτε της ώρας, ούτε της κρίσης μου), που θυμώνει με τους γιατρούς, εσείς ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΤΕ τους ανθρώπους αυτούς, παρά το ότι το αποτέλεσμα ήταν το ότι χειρότερο που θα μπορούσε να βιώσει ένας πατέρας και μια μητέρα!
Τέτοιο μεγαλείο, είναι ένα ΛΑΜΠΡΟ παράδειγμα για όλους εμάς!

Σίγουρα όμως, όχι τόσο λαμπρό, όσο είναι το φως που έχει σκορπίσει η στρατιά των Αγγέλων, για να διαβεί και να γίνει ένα με αυτούς, ο Σάββας!

*Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου και της Άντρης:

«Αγαπημένοι μου,νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας στον παιδίατρο μας Γεώργιο Χατζηαντώνη ,στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού νοσοκομείου Λάρνακας και του νοσοκομείου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Λευκωσία. Όλοι είχαν κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσουν το Σάββα μας στη ζωή και πραγματικά μας έχουν συγκινήσει με το πόση αγάπη τον είχαν περιθάλψει. Συνεχίστε να προσφέρετε στους συνανθρώπους μας και εμείς θα προσευχόμαστε να τα καταφέρνετε».

Green Bungalow