Κόουτς Κακιούζης όπως λέμε… Κόουτς Κάρτερ – Ένωση Νέων Παραλιμνίου για φίλημα

0
Για την άψογη μπασκετική εμπειρία που χαρίζει η ΕΝΠ και το Παλατάκι τα είπαμε. Για τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο και την άψογη δουλειά που κάνουν μιλήσαμε. Για τις γεμάτες ακαδημίες του Παναγιώτη Τρισόκκα θα είμαστε σε επαφή αφού τις παρακολουθούμε στενά.
Ήρθε η ώρα όμως να μιλήσουμε και για την αρμάδα του Μιχάλη Κακιούζη. Ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και προπονητής της Remedica ΕΝΠ έχει ήδη βάλει τις βάσεις για το επόμενο βήμα. Κερκίδες με αρκετό κόσμο που πιθανότατα θα γέμιζαν αν δεν υπήρχε η ατυχία με την πανδημία με το κοινό της πόλης να πιστεύει στον Κακιούζη και αυτός με τη σειρά του να πιστεύει στην ομάδα του. Φαίνεται λοιπόν πως η βυσσινή αρμάδα παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεται μέσα στο παρκέ.
Η πολύ καλή χημεία της τριάδας Ίνγκραμ, Στάκει και Ρόμπινσον σε συνδυασμό με το κράμα εμπειρίας και νεανικότητας του κυπριακού κορμού με Κουμή, Σολωμού, Πυριλλή, Χαραλάμπους και τον αειθαλή Ζάκη Παπαδόπουλο συνθέτουν ένα ποιοτικό και συνάμα σκληροτράχηλο σύνολο.
Η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις αποτυπώνεται και στο γήπεδο, το πάθος μεταφέρεται από τον πάγκο σε γήπεδο και κόσμο ενώ τρομερό στοιχείο αποτελούν οι επιδόσεις της ΕΝΠ στα τρίτα δεκάλεπτα των αγώνων όπου η ομάδα συνηθίζει να ξεφεύγει, δείγμα της προσήλωσης και της πειθαρχίας και της προετοιμασίας που άρχισε εγκαίρως ένα μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Αυτά προς το παρόν γιατί όταν πέρυσι έγραψα πως η χρονιά του Κακιούζη είναι ήδη πετυχημένη δεν ξαναέκανε νίκη.
ΥΓ Ο Κακιούζης δείχνει χαρούμενος στο Παραλίμνι και η διοίκηση το ίδιο. Η παρουσία του στο νησί μας μας τιμά. Το ενδιαφέρον από το εξωτερικό κάποια θα στιγμή θα έρθει και είμαστε σίγουροι πως οι βυσσινί παίρνουν τα μέτρα τους.
ΥΓ2 3 τσάλεντζ έχει κάνει ο κόουτς σε αποφάσεις των διαιτητών και στα 3 δικαιώθηκε από το Instant Replay. Ποιος είναι τελικά ο Ομπράντοβιτς ή ο Σάρας;

ΥΓ3 Δεν θυμάμαι ξανά τρεις συνεχόμενες νίκες σε έναρξη πρωταθλήματος της Ένωσης

Star Balm