Κόψτε την πλάκα – Κλείστε τα όλα για ένα μήνα!

0

Δεν είναι καιρός για αστεία! Θα πρέπει να μπει λουκέτο για ένα μήνα σε όλα τα πρωταθλήμτατα σε όλα τα σπορ – Το CB παραμβαίνει!

 

Το ΝΒΑ έκλεισε για ένα μήνα λόγω κοροναϊού. Και μιλάμε για το ΝΒΑ, εκεί κάθε μέρα παίζονται εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Συμβόλαια σε παίκτες, χορηγίες, τηλεοπτικά και κάθε λογής έσοδα για τους συμμετέχοντες θα μπουν στο… ψυγείο για τουλάχιστον ένα μήνα.

Αλλά εμπρός στην ΥΓΕΙΑ δεν μπαίνει τίποτα.

Την ίδια ώρα βλέπουμε διοργανώσεις να συνεχίζονται ακόμη. Σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και άλλα σπορ. Και σε εθνικό αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η Euroleague στο μπάσκετ και το Τσάμπιονς Λιγκ στο ποδόσφαιρο για παράδειγμα συνεχίζονται κανονικά. Οι αρμόδιοι της Euroleague και της UEFA φαίνεται πως ζουν σε ένα «χρυσό κλουβί».

Εδώ ήθελαν μέχρι χθες να γίνουν κανονικά αγώνες στην πόλη-φάντασμα που λέγεται Μιλάνο. Ευτυχώς μετά από πιέσεις δεν έγιναν.

Χθες στο Λίβερπουλ το γήπεδο ήταν κατάμεστο για το ματς με την Ατλέτικο, ενώ αύριο ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ θα αγωνιστεί με τη Φενέρ σε ένα κλειστό γεμάτο κόσμο.

Οι αρμόδοι φορείς θα πρέπει να σοβαρευτούν. Και δεν μιλάμε μόνο για την UEFA και τη Euroleague. Μιλάμε για όλες τις διοργανώτριες αρχές πρωταθλημάτων σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη.

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ! Προέχει η ΥΓΕΙΑ όλων μας.

Κλείστε τα όλα για τουλάχιστον ένα μήνα, όπως έκανε το ΝΒΑ!

Και εμάς, ως Cyprusbasket δεν μας συμφέρει γιατί αγαπάμε το μπάσκετ και με αυτό ασχολούμαστε, αλλά ΝΥΣΑΦΙ.

Βάλτε λουκέτο να τελειώνουμε!

Green Bungalow