Κορονοϊός: Εξετάζει την αναβολή των διοργανώσεων η UEFA

0

Αν και πρόκειται για σενάριο των νεότερων πληροφοριών που μεταφέρονται από τον διεθνή Τύπο, η UEFA φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο άμεσης αναβολής των διοργανώσεων. Την ίδια στιγμή, οι Ιταλοί κάνουν λόγο για τηλεδιάσκεψη με τα μεγάλα πρωταθλήματα που θα ζητήσουν αναβολή και του Euro 2020.

 

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κάνουν πλέον σκέψεις αναβολής του Champions League και του Europa League, εκεί που ήδη υπάρχουν προγραμματισμένα ματς κεκλεισμένων των θυρών, αναβολές λόγω αδυναμίας αλλά και άρνησης ομάδων να ταξιδέψουν (Ρόμα, Χετάφε) αλλά και το επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού με τον Ρουγκάνι στη Γιουβέντους.

Την ίδια στιγμή που οι μεγάλες Λίγκες από Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία και Αγγλία παρουσιάζονται έτοιμες να συζητήσουν την αναβολή του Euro 2020 – αν και από Ιταλούς ρεπόρτερ αναφερόταν μέχρι και το απόγευμα της Τετάρτης ότι δεν υπάρχει καμία σκέψη αναβολής από την UEFA – πλέον στη Νιόν δείχνουν να σκέφτονται πως ήρθε η ώρα να σταματήσει το ποδόσφαιρο μέχρι νεοτέρας…

gazzeta.gr

Green Bungalow