Κώστας Χριστοδούλου: Aποχώρηση/”ο κύκλος πρέπει να κλείνει”

0

Σας είχαμε γράψει πριν μέρες για πρόθεση παραίτησης προέδρου μεγάλης ομάδας. Το όνομα το γνωρίζαμε αλλά δεν το αποκαλύψαμε.

 

 Ο προέδρος της ΑΕΛ Κώστας Χριστοδούλου, με πρωινή του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανακοίνωσε την αποχώρηση του απο την προεδρία των καλαθοσφαιρικών τμημάτων της ΑΕΛ. Το μέλλον αβέβαιο, τόσο της αντρικής,αλλά κυρίως της γυναικείας ομάδας των Λεμεσιανών.Μετά την ανάρτηση το cyprusbasket προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της ΑΕΛ, ο οποίος μας είπε ότι δεν έχει να δηλώσει κάτι άλλο αυτή τη στιγμή και ότι ήταν ξεκάθαρος

  1. Ποιο κατω η ανάρτηση του Κ Χριστοδούλου.

Ανακοινώνω σήμερα,με ανάμεικτα συναισθήματα την αποχώρηση-παραίτηση μου, από την προεδρία των καλαθοσφαιρικών τμημάτων της ΑΕΛ.Ο κάθε κύκλος πρέπει να κλείνει για όλους, έτσι και για μένα ήρθε η ώρα,μετά από 11 χρόνια.Δεν θα μπω σε αναλύσεις και περιττολογίες,η ιστορία του καθενός είναι ξεχωριστή και γραμμένη από τον ίδιο, με τα σωστά και τα λάθη του.Το μόνο που θα ξεκαθαρίσω είναι ότι η απόφαση μου αυτή,δεν έχει να κάνει με οτιδήποτε άλλο,εκτός από το κλείσιμο του κύκλου.Αγαπώ την ΑΕΛ και θα είμαι πάντα κοντά στην ομάδα.

Ξεκαθαρίζω,πάλι για αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι η αποχώρηση μου από την προεδρία της καλαθοσφαιρικής ομάδας, δεν έχει σχέση,ούτε έχει να κάνει με το σωματείο μας και το διοικητικό συμβούλιο του,του οποίου είμαι πρόεδρος. Η επόμενη γενική συνέλευση του σωματείου(ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες) είναι εκλογική και προτίθεμαι να θέσω ξανά υποψηφιότητα ενώπιον των μελών του,όχι απαραίτητα ως πρόεδρος, τόσο εγώ όσο και άλλα μέλη του παρών συμβουλίου και

επ´ευκαιρίας να καλέσω και άλλα άτομα να έρθουν να μπουν στο συμβούλιο, με μοναδικό σκοπό και μοναδικό κοινό συμφέρον το μεγαλείο της ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ θα υπάρχει όσο υπάρχει ο κόσμος της, μείνετε κοντά στην ομάδα και όσοι απομακρυνθήκατε, ο καθένας για τους δικούς του σεβαστούς λόγους, απλά ελάτε πίσω.Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, μας ενώνει η ΑqqΕΛ.

Green Bungalow