Κώστας Χριστοδούλου: Δηλώνει Ευρώπη η γυναικεία , παρών η αντρική και άλλα πολλά …..

0

Μας είπε πολλά ο πρόεδρος της ΑΕΛ ψες στην εκπομπή μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ και από ότι μάθαμε μετά είχε κι άλλα, αλλά λόγο των πολλών καλεσμένων δεν είχε όλο τον χρόνο

 

 

1. Θα δηλώσει Ευρώπη η γυναικεία καλαθοσφαιρική ΑΕΛ, όπως ήταν προσχεδιασμένο από το καλοκαίρι.

2.Κάλεσε τον πρόεδρο της ομοσπονδίας να φτιάξει θεσμό αθλητικής αστυνομίας, σε συνεννόηση με τον ΚΟΑ και εξήγησε τους λόγους που το ζητά.

3. Η γυναικεία ομάδα θα ενισχυθεί κι άλλο με τη νέα χρόνια.

4.Μίλησε υπέρ των λίγων ξένων και εξήγησε ότι δεν είναι υποχρεωτικό το 4 αλλά μέχρι 4.
Και οι ομάδες μπορούν να φέρουν πιο λίγους αν θέλουν.

5. Για τον Μάριο Μονιάτη είπε ότι τον ξέρει από τον καιρό που ήταν στους παίδες, αγαπά την ΑΕΛ και ότι έμεινε στα δύσκολα παρότι είχε προτάσεις από άλλες ομάδες.

6.Για την Σταύρια Κόνιαλη,είπε ότι επιθυμία του είναι να κλείσει την καριέρα της στην ΑΕΛ, ότι είναι επαγγελματίας και ύπο τύπου αστείου θυμήθηκε που τον ρώτησε αν είναι ανοικτό το γήπεδο το δεκαπεντάυγουστο για να πάει να κάνει προπόνηση.

7. Χαμός έγινε μετά όταν βγήκαν οι Πέτρα Όρλοβιτς,Άνθια Παπαδούρη και Έλενα Μαυρουδή με τον πρόεδρο βλέποντας την τελευταία στην οθόνη,να καλεί τον Νεοκλή να σταματήσει η εκπομπή.Οι 3 παίκτριες της ΑΕΛ έδωσαν χιουμοριστικό χαρακτήρα και το γέλιο ήταν ασταμάτητο,ειδικά με την ερώτηση της Ελένης Οικονομίδου προς την Άνθια Παπαδούρη για τον αριθμό 4 της ομάδας.
8. Μας είπε ότι οι μέρες θα είναι δύσκολες γενικά και ως ΑΕΛ θα δουν το συμφέρον όλης της καλαθόσφαιρας, όμως αν αυτό παρεξηγηθεί και θιχτούν τα συμφέροντα της ΑΕΛ δεν θα ανεχτεί.
9.Στην παρουσία της Μάντυ Ντην, δήλωσαν και οι 2 ότι θέλουν να συνεχίσει η συνεργασία και τη νέα χρονιά.
10. Συγκινήθηκε και έχασε τα λόγια του ο πρόεδρος όταν παρουσιάστηκε η έκπληξη μας, που δεν ήταν άλλη από την παλιά δόξα της ομάδας Μόνικα Γκαβριλόσκα.Η Μόνικα θυμήθηκε τα παλιά, είπε άλλα ενδιαφέροντα ενώ έλαβε για ακόμα μιαν φορά την αγάπη του κόσμου της ομάδας αλλά και των πρώην συμπαικτριών της που έστειλαν τα ξεχωριστά τους μηνύματα στην οθόνη.
11. Δεν μπόρεσε τελικά να βρεθεί μαζί μας η άλλη παλιά δόξα της ΑΕΛ ο Μάικλ Μακτοναλτ.Θα τον έχουμε σε άλλη εκπομπή σύντομα.
12.  Ο Γιώργος Παλάλας έκλεισε λέγοντας ότι τα μωρά των ακαδημιών της ομάδας περιμένουν πως και πως για την επανέναρξη των προπονήσεων και είναι ιδιαίτερα χαρούμενα που θα βρεθούν σύντομα ξανά στα γήπεδα όλοι μαζί.

13. Ο πρόεδρος σχολίασε επίσης και το ότι φέρνουμε παράδειγμα την Ισλανδία και είπε ότι δεν είναι παράδειγμα και διερωτήθηκε σαν κράτος είμαστε Ισλανδία και θα γίνει και το μπάσκετ μας σαν της Ισλανδίας και έθιξε το θέμα των εγκαταστάσεων καλώντας την πολιτεία να φτιάξει γήπεδα

Star Balm