Κρις Χουγκάζ: Κεντρικό πρόσωπο στο Μπαϊρόιτ – ΑΠΟΕΛ!

0

Όπως ήταν ήδη γνωστό (άλλωστε και ο ίδιος, είχε κάνει σχετική ανάρτηση), ο Κρις Χουγκάζ, είχε αγωνισθεί στη Γερμανική Μπαϊρόιτ, κατά την αγωνιστική περίοδο 1996-1997 και μάλιστα, είχε αναδειχθεί και πρώτος σκόρερ της ομάδας τότε!

 

Αν και από τότε ως σήμερα, πέρασαν 22 χρόνια, εν τούτοις οι Γερμανοί, δεν τον ξέχασαν και αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος, που λίγη ώρα πριν από την αναμέτρηση τους, με τον ΑΠΟΕΛ, έδωσε συνέντευξη στο Γερμανικό ΜΜΕ «Sonntagszeitung», όπου αναφέρθηκε στο πέρασμα του από τη Μπαϊρόιτ, αλλά και το τι κάνει σήμερα!

*Σημειώνεται ότι τον Κρις Χουγκάζ, υποδέχθηκε προσωπικά, ο πρόεδρος της Μπαϊρόιτ, κ. Καρλ Σνάιτερ, που επανήλθε στο θώκο και ενώ ήταν και πάλι πρόεδρος της, όταν ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, είχε αγωνισθεί εκεί!

 

«Μόνο καλές αναμνήσεις έχω από την παρουσία μου στη Μπαϊρόιτ. Θυμάμαι τότε, η ομάδα δεν είχε κάνει καλό ξεκίνημα, αλλά στη συνέχεια, η πορεία μας βελτιώθηκε και στο τέλος καταφέραμε να αποφύγουμε τον υποβιβασμό, που ήταν ο στόχος, μετά το άσχημο ξεκίνημα».

Αυτή ήταν η απάντηση του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, στην ερώτηση που του έγινε, για το τι θυμάται από εκείνα τα χρόνια.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το πώς αισθάνεται, που βρέθηκε ξανά στο Μπαϊρόιτ:

 

«Πήγα να δω την πόλη και είδα αρκετά μέρη που έμενα, όπως και το σπίτι που κατοικούσα! Πρέπει όμως να πω, ότι νοιώθω ενθουσιασμένος, που είδα και τον πρόεδρο της ομάδας κ. Καρλ Σνάιτερ»

 

Ακολούθως, ρωτήθηκε και για το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με τη Μπαϊρόιτ και απάντησε:

«Σαν ομάδα, έχουμε ένα βαρύ πρόγραμμα και ενώ το παιχνίδι με τη Μπαϊρόιτ, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Image preview

Green Bungalow