Λειβαδιώτης στο CB: «Γι’ αυτό κερδίσαμε τον Ηρακλή»

0

Λίγες ώρες μετά τον ευρωπαϊκό θρίαμβο του Κεραυνού επί του Ηρακλή ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης μίλησε αποκλειστικά στο CyprusBasket.

Blue Island
 

Ο έμπειρος τεχνικός έκανε… ματ στον Βαγγέλη Ζιάγκο και οδήγησε την ομάδα του σε μια μεγάλη νίκη που διατήρησε «ζωντανό» το όνειρο της πρόκρισης στους ομίλους του BCL.

Ο κ. Λειβαδιώτης μίλησε αποκλειστικά στο CB για τη μεγάλη της νίκη του Κεραυνού:

«Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα μου απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Οι παίκτες μου πραγματικά υπερέβαλαν εαυτούς και παρουσίασαν μια σπουδαία εικόνα τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά.

Καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι και να φέρουμε το ρυθμό στα μέτρα μας μέσα από την πιεστική μας άμυνα και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι η ομάδα μου παρά το μικρό rotation ήταν μπροστά στο σκορ στα 30 από τα 45 λεπτά αν μετρήσουμε και την παράταση.

Είχαμε σοβαρό πρόβλημα στο ριμπάουντ, κάτι που φαίνεται και από τα νούμερα, μας πήραν 15 επιθετικά ριμπάουντ, ωστόσο καταφέραμε να ισορροπήσουμε τις κατοχές από τα λάθη στα οποία οδηγήσαμε τον αντίπαλο να κάνει αφού είχαμε και 10 κλεψίματα».

Όσο για το «κλειδί» της νίκης, ο «Λείβα» σημείωσε: «”Κλειδί” του παιχνιδιού ήταν τα λάθη μας, όπου κάναμε μόλις 9 σε 45 λεπτά αλλά και η ευστοχία μας από το τρίποντο που έφτασε το 50%. Σε αυτό βέβαια έπαιξε ρόλο η υπομονή μας στην επίθεση και η καλή ομαδική λειτουργία.

Όπως έχω πει και στους παίκτες μου η ομάδα μας έχει την εμπειρία και ότι στο πρόσφατο παρελθόν με αρκετά παιδιά να είναι ίδια στο ρόστερ, κάναμε σημαντικές νίκες στην Ευρώπη, κάτι που πιστεύω πως έπαιξε το ρόλο του στο παιχνίδι».

Star Balm