Λεμπρόν για Τραμπ/”Δεν θα λυπηθεί κανείς στο ΝΒΑ…” (βίντεο)

0

Μετά το ματς των Λέικερς με την Θάντερ, ο Λεμπρόν Τζέιμς κλήθηκε να σχολιάσει μεταξύ άλλων και τις δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ για τους ΝΒΑers που γονατίζουν στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

 

Όπως είναι γνωστό, ο πρόεδρος των ΗΠΑ χαρακτήρισε «αισχρό» το να γονατίζουν οι NBAers την ώρα της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου και ο σούπερ σταρ των Λέικερς είχε την απάντηση… έτοιμη!

«Πραγματικά δεν πιστεύω θα λυπηθεί κανείς στο ΝΒΑ επειδή δεν θα βλέπει τα ματς. Αυτό έχω να πω μόνο. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο γιατί ξέρω που θα οδηγήσει όλο αυτό για μένα αύριο» είπε ο Λεμπρόν, ενώ και συνέχισε:

«Το παιχνίδι μας έχει φίλους σε όλον τον κόσμο και τους αρέσει η αφοσίωση που δείχνουμε. Από εκεί και πέρα σέβονται και οτιδήποτε άλλο προσπαθούμε να προσδώσουμε στο παιχνίδι. Και ελπίζω όλοι, ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος βλέπουν την ηγεσία που υπάρχει στην χώρα μας και θα καταλάβουν ότι τον Νοέμβριο (σ.σ. που είναι οι εκλογές στις ΗΠΑ) είναι μια μεγάλη στιγμή στιγμή για μας τους Αμερικανούς. Αν συνεχίσουμε να λέμε ότι ‘θέλουμε κάτι καλύτερο, θέλουμε την αλλαγή’ τότε θα έχουμε και την ευκαιρία να τα καταφέρουμε…»

sdna.gr

Star Balm