Λούης Δημητρίου στο «Όλα στη φόρα»: «Κάποιοι φοράνε φουστάνια»!

0

Χειμαρρώδης… ορμητικός και θεαματικός! Αυτός ήταν, είναι και θα είναι ο Λούης Δημητρίου και καμιά… πανδημία δεν είναι ικανή να τον αλλάξει!

 

Γιατί άλλωστε; Αυτό το αυθεντικό που βγάζει σαν άνθρωπος, ήταν ακριβώς αυτό που έβγαλε και σήμερα, στην εκπομπή μας «Όλα στη φόρα», που τελείωσε πριν από λίγο.

Αρκετά ήταν τα ενδιαφέροντα που είπε ο πρώην πρόεδρος της ΚΟΚ, τη στιγμή μάλιστα που έγινε και δέκτης αρκετών θετικών μηνυμάτων, που εξυμνούσαν την παρουσία του, στη ψηλότερη βαθμίδα, της διοικητικής πυραμίδας της καλαθοσφαιρικής μας αρχής.

Απομονώνουμε κάποια από αυτά που είπε, με τις κυριότερες αναφορές του, να εστιάζονται στο ότι, «στο πρωτάθλημα πρέπει να αγωνίζονται τρεις ξένοι ή και δυο» και στο ότι «οι Κύπριοι παίκτες έχουν προσόντα, αλλά τους λείπει ο επαγγελματισμός».

Κάτι πολύ χαρακτηριστικό όμως που ανέφερε, για κάποιους ανθρώπους «ότι φοράνε φουστάνια»!

Αναφέρθηκε επίσης σε σωματεία, τα οποία δεν προσφέρουν, αλλά ψηφίζουν και αποφασίζουν με τον τρόπο αυτό, για τετελεσμένα.

Για την παρούσα διοίκηση της ΚΟΚ, ανέφερε ότι «στο τέλος θα κριθεί το έργο της», ενώ μια χαρακτηριστική του ατάκα, ήταν το ότι «αν δεν έχεις λεφτά, δεν μπορείς να έχεις και απαιτήσεις»!

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=622197504996082&id=1652471665027907