Μανουσέλης: “Ανταγωνιστικές οι εθνικές της Κύπρου” (video)

0
Μανουσέλης

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Κ16, κ. Μάνος Μανουσέλης, μίλησε στην κάμερα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης μετά τον τρίτο αγώνα που έδωσε η ομάδα του στην Κύπρο, απέναντι στην Εθνική Κύπρου Κ16.

Για τις εντυπώσεις του μετά το τρίτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας του σε Κυπριακό έδαφος:

«Καταρχήν θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την φιλοξενία. Είναι μία πάρα πολύ καλή εμπειρία για εμάς. Έχουμε μεγάλη ανάγκη να κάνουμε αγώνες με την Εθνική Παίδων. Οι κυπριακές ομάδες, και η Κ18 και η Κ16 ήταν ανταγωνιστικές και κερδίζουμε πράγματα από αυτά τα φιλικά παιχνίδια. Και θα είναι ευχής έργον να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία».

Blue Island
 

Για την εικόνα των Εθνικών ομάδων της Κύπρου Κ18 και Κ16:

«Και οι δύο ομάδες είναι φανερό ότι έχουν κάποια αθλητικά στοιχεία, τα οποία θα πρέπει να συνεχιστεί η δουλειά για να τα μεγεθύνουν οι προπονητές, για να παίξουν ακόμα καλύτερα. Και κάποιες αδυναμίες που θα πρέπει να δουλέψουν πάνω σε αυτές, όπως συμβαίνει και με την δικιά μας ομάδα και με όλες τις ομάδες του κόσμου. Το θέμα είναι τι δουλειά γίνεται, και απ’ ότι μαθαίνω υπάρχει ένα πρόγραμμα το οποίο βοηθάει αυτά τα παιδιά να βελτιωθούν και σε ατομικό επίπεδο και σε ομαδικό, και αυτό είναι το σημαντικό».

Star Balm