Μαρίνος Θρασυβουλίδης: Ο αρχηγός με το 11!

0

Ο Μαρίνος Θρασυβουλίδης, είναι ο αδελφός του Μάριου Θρασυβουλίδη, άρα εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι μιλάμε για μιαν καλαθοσφαιρική οικογένεια!

 

Ο Μαρίνος, ήταν ένα παιδί χαμηλών τόνων, που εργαζόταν σκληρά στις προπονήσεις, άσχετο ότι υπήρξαν και διαστήματα που έπαιρνε πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής και ενώ με τη φανέλα της ΑΕΛ, είχε φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

O δε αριθμός της φανέλας του, ήταν το 11.

Ωστόσο ο Μαρίνος είχε τον τρόπο να προσφέρει στην ομάδα του, καθώς ο προσιτός και φιλικός προς όλους, χαρακτήρας του, λειτουργούσε σαν έμπνευση ενότητας εντός των αποδυτηρίων και αυτός, ήταν ένας πολύ σημαντικός λόγος που τον είχε κάνει απαραίτητο!

Όταν έφθασε η ώρα για να αποχωρούσε από την ενεργό δράση, αυτό έγινε αθόρυβα, αλλά η αλήθεια (έστω και αν σήμερα το λέμε δημόσια για πρώτη φορά) αυτή η αποχώρηση, έπρεπε να έκανε το δικό της θόρυβο!

Γιατί; Επειδή, εκτός του ότι ο Μαρίνος Θρασυβουλίδης, ήταν ένας πολύ αξιόλογος παίκτης, η δουλειά που έκανε μέσα στα αποδυτήρια, ήταν πολύτιμη, έστω και αν είναι από αυτές που δεν φαίνονται!

Αυτή είναι και η μεγαλύτερη κληρονομιά που άφησε στο πέρασμα του από την καλαθόσφαιρα, αυτός ο καλαθοσφαιριστής!

Green Bungalow