Μια “Κυρία” έρχεται απ’το χθες… “Πάτησε” Διγενή ΚΑΙ κορυφή με MVP τους “ΜΑΧΗΤΕΣ” που έκαναν Θεμιστόκλειο την Β’ Τεχνική (pics&vids)

0

Blue Island
 

Σε μια βραδιά βγαλμένη από τα πιο όμορφα γαλανόλευκα όνειρα η Ανόρθωση Αμμοχώστου διέλυσε τον Διγενή Μόρφου/NBA BC με 83-51, προσπέρασε τους Μορφίτες στην κορυφή της Β2 ενώ παράλληλε πήρε “εκδίκηση” για την ήττα του πρώτου γύρου καλύπτοντας παράλληλα και τη διαφορά (σε περίπτωση τυχόν ισοβαθμίας).

Το αγωνιστικό όμως πέρασε σε δεύτερη μοίρα αφού το ενδιαφέρον μονοπώλησαν οι οργανωμένοι -και μη- φίλοι της Ανόρθωσης, που κατέκλυσαν την Β’ Τεχνική Σχολή και δημιούργησαν μια πρωτοφανή -πλέον- ατμόσφαιρα δίνοντας παράλληλα φτερά στους παίχτες του Βασίλη Χρυσάλα.

Ενθουσιασμένοι εκτός από τους διοικούντες ήταν φυσικά και οι πρωταγωνιστές-καλαθοσφαιριστές με πρώτο και καλύτερο τον Σάκη Πασσά αλλά και τους Γρηγόρη Παντούρη, Μάικ Μπιτσόλα και Γιώργο Τάλλαρη να ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ τον κόσμο της “Μεγάλης Κυρίας”.

Το Cyprusbasket μάζεψε το… καλύτερο υλικό από το “πάρτυ” που στήθηκε στο κλειστό της Β’ Τεχνικής και σας το παρουσιάζει. Άλλωστε τόσο η εικόνα όσο και ο ήχος μιλούν από μόνα τους!

Star Balm