Μιλουτίνοφ: “Να φτάσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που πρέπει”

0
EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ διεκδικεί μία θέση στη 12αδα της πανίσχυρης Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο και εκεί είναι επικεντρωμένη η προσοχή του, ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού του σκέφτεται τον Ολυμπιακό…

 

Δείτε τι είπε στο mozzartsport.com για τα δύο αυτά θέματα:

“Όλα είναι εξαιρετικά. Είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα της Εθνικής ομάδας. Όλοι είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους κι η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική. Η “χημεία” θα γίνει καλύτερη με τα παιδιά του ΝΒΑ κι η ομάδα θα γίνει ακόμα πιο δυνατή.

Το να είμαι ο πιο νέος παίκτης της ομάδας σημαίνει πολλά. Είναι πολύ σημαντικό όταν έχεις έμπειρους και ποιοτικούς συμπαίκτες από τους οποίους μπορείς να μάθεις στο παρκέ. Ο Τεόντοσιτς είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Είναι πολύ εύκολο να παίξεις μαζί του. Νιώθω ωραία να αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας κι οι συμβουλές τους μου κάνουν πολύ καλό».

Για τον Ολυμπιακό, το τι έγινε πέρυσι και τι θέλει να πετύχει φέτος, ο Σέρβος σέντερ τόνισε:

«Ειλικρινά, δεν νιώθω χαρούμενος με την απουσία των επιτυχιών τα τελευταία χρόνια. Δεν περάσαμε στα πλέι οφ κι ήταν κάτι δύσκολο για μένα. Είχαμε μία εξαιρετική πορεία μέχρι τον Ιανουάριο, αλλά μετά όλα κατέρρευσαν. Είχα υψηλές προσδοκίες, επειδή είδα την κατάστασή μας στην αρχή της σεζόν, διάστημα στο οποίο πήραμε μερικές σπουδαίες νίκες. Μετά όλα πήραν το λάθος δρόμο. Η σεζόν μας δεν ήταν επιτυχημένη.

Θα δουλέψω σκληρά. Πρέπει να βελτιώσω τις αδυναμίες μου και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Θα κάνω τα πάντα για να γίνω καλύτερος και να βρεθούμε με τον Ολυμπιακό εκεί που πρέπει».

Green Bungalow