Μουζουρίδης: “Να τηρηθούν τα πρωτόκολλα”

0

Για την έναρξη των προπονήσεων από τις ακαδημίες καλαθόσφαιρας μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ ο πρόεδρος Ανδρέας Μουζουρίδης:

 

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την εξέλιξη των γεγονότων και την επιστροφή στην δράση των ακαδημιών καλαθόσφαιρας. Γνωρίζουμε πόσο πολύ ήθελαν οι μικροί καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες να επιστρέψουν στη δράση και να προπονούνται μαζί με τους φίλους τους.

Ωστόσο θα ήθελα να καλέσω όλους τους αρμόδιους να είναι πολύ προσεκτικοί και να τηρούνται αυστηρά τα μέτρα και οι οδηγίες προφύλαξης από το Υπουργείο Υγείας. Θα πρέπει να προστατευθούμε και εμείς και τα παιδιά μας, ώστε να μην δώσουμε την ευκαιρία στον Covid-19 να επιστρέψει.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού, τον σύμβουλο του Προέδρου της Δημοκρατίας για θέματα αθλητισμού, Φοίβο Ζαχαριάδη, και τον πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Ανδρέα Μιχαηλίδη, για όλες τις προσπάθειες που κατέβαλαν τους τελευταίους μήνες. Οι συνθήκες ήταν για όλους μας πρωτόγνωρες και έγινε σκληρή δουλειά για να μπορέσουμε σήμερα να είμαστε σε θέση να επιστρέψουμε στα γήπεδα».

Star Balm