ΜΠΡΑΒΟ Μάριε!!! (Video)

0

Εμείς, τον Μάριο Πολυδώρου, τον αποκαλέσαμε ως το… βαρύ πυροβολικό του Cyprusbasket και αυτός έχει… βαλθεί ακατάπαυστα να «πυροβολεί εντός και εκτός» των παρκέ!

Blue Island
 

Διότι δεν τον έφταναν τα όσα… αμολάει στην ιστοσελίδα μας, αλλά χθες σημείωσε και μιαν άλλη προσωπική διάκριση που δεν σχετίζεται με την καλαθόσφαιρα, αλλά με μιαν άλλη μεγάλη του αγάπη, αυτήν που από… νηπιακή ηλικία τρέφει για τον Παγκοσμίου φήμης Έλληνα τραγουδιστή, τον Ντέμη Ρούσσο!

Κάτι που ο ίδιος, υπερηφανεύεται (και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κάνει)!

Ο ίδιος ο Έλληνας τραγουδιστής αναπαύεται εδώ και πέντε σχεδόν χρόνια, στο πρώτο κοιμητήριο Αθηνών και από το Σάββατο, η μητέρα του η Όλγα Βεντούρη, σε ηλικία 96 ετών, πήγε να συναντήσει τον παγκόσμιας φήμης, γιο της…

Κατόπιν λοιπόν, άδειας που ο Μάριος Πολυδώρου, πήρε από τον Κώστα Ρούσσο, γιο της κυρίας Όλγας και αδελφό του Ντέμη Ρούσσου, έγραψε λίγα λόγια για αναγγελία στην επικήδειο, εκ μέρους του ιδίου, αλλά και των θαυμαστών του Ντέμη Ρούσσου, ανά το παγκόσμιο!

Δεν είναι λίγο πράγμα, να γίνεται αποδεκτό κάτι τέτοιο σε μιαν οικογένεια και ειδικά μιαν οικογένεια ενός τόσο διάσημου ανθρώπου, σαν τον Ντέμη Ρούσσο!

Ο ιδιοκτήτης του Cyprusbasket και όλη η δημοσιογραφική ομάδα μας, απευθύνει τα συγχαρητήρια της, προς το Μάριο Πολυδώρου, του οποίου η συναισθηματική φόρτιση, σίγουρα θα… χτύπησε κόκκινο, όταν θα έγραφε τα παρακάτω όμορφα λόγια:

«Λίγα λόγια για την ΟΛΓΑ ΒΕΝΤΟΥΡΗ, εκ μέρους θαυμαστών του Ντέμη Ρούσσου…

Σε λίγο ξεκινά το δικό σας ταξίδι για Τον Παράδεισο… Εκεί όπου ο γιος σας, ο Αρτέμιος, κατά κόσμο, Ντέμης, σας περιμένει και όταν θα ανταμώσετε, θα έχετε να πείτε τόσα μα τόσα πολλά…

Κυρία ΟΛΓΑ… Εκ μέρους των, ανά την Οικουμένη ανθρώπων, στους οποίους ο γιος σας, έγινε ένα κόμματι της καρδιάς και της ψυχής τους, ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που όμως, ποτέ δεν θα είναι αρκετό, για να σας ανταποδώσουμε τις εκατομμύρια όμορφων στιγμών, που μας χάρισε ο γιος σας!

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, συμμερίζονται τον πόνο και τη θλίψη των δικών σας και όσων είναι σήμερα εδώ, για τον αποχαιρετισμό…

Με συνοδεία Αγγέλων στο πλευρό σας, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΥΡΙΑ ΟΛΓΑ»!

*Στη φωτογραφία, ο Μάριος, μαζί με το γιο του (ίδιος ο πατέρας του) Ντέμη Ρούσσου, Κύριλλο! 

Αφιερωμένο Μάριε από όλους εμάς, το παρακάτω τραγούδι:

Star Balm