Νίκος Στυλιανού: “Δεν διανύουμε την καλύτερη μας περίοδο επιθετικά”

0

Ο έμπειρος διεθνής άσος Νίκος Στυλιανού, μίλησε στην ιστοσελίδα μας, λίγο μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης εναντίον της Ομόνοιας και ανέφερε τα ακόλουθα, στις ερωτήσεις που του υπεβλήθησαν:

Blue Island
 

-Καταπληκτική απόδοση. Συγχαρητήρια για τη νίκη. Σημείωσες 19 πόντους πόντους με 5/8 τρίποντα

“Ευχαριστώ πολύ. νιώθω πολύ καλά μέσα στο γήπεδο και προσπαθώ κάθε παιχνίδι να κάνω ότι μπορω για να κερδίσει η ομάδα μου. Σίγουρα έχει να κάνει και με την εμπιστοσύνη του προπονητή και των συμπαικτών μου μέσα στο γήπεδο.”

– O Κεραυνός δείχνει δυσκολία να σκοράρει στα τελευταία παιχνίδια…

“Η αλήθεια είναι ότι την τελευταία περίοδο δεν έχουμε την επιθετική παραγωγικότητα που είχαμε στις αρχές. Δεν διανύουμε την καλύτερη μας περίοδο επιθετικά και γιαυτο προσπαθούμε να κρατήσουμε την άμυνα μας σε υψηλά επίπεδα με πολύ ενέργεια για να βρούμε εύκολα καλάθια. Προσπαθούμε να βρούμε την χημεία μας να βάλουμε και αλλους παιχτες στην εξίσωση μετά την φυγή του Aμπουκαρ που τα τελευταία 4 χρόνια ήταν το σημείο αναφοράς στην επίθεση μας. Είναι λογικό να έχει κάνει μια κοιλιά η ομάδα μετά το τέλος και της Ευρώπης που είχαμε συνηθίσει τα δίπλα παιχνίδια αλλά μέσα από την καθημερινή δουλειά και παιχνίδι με παιχνίδι επανερχόμαστε.”

– Το μήνυμα που θέλετε να στείλετε στους οπαδούς

Το μήνυμα στους οπαδούς είναι ότι και φέτος θα τα δώσουμε όλα για να κρατήσουμε και τα 2 τρόπαια στο στροβολο.

Star Balm