Νταρουβάρ Κροατίας 11 Μάη 2000: 20η Επέτειος ανάμνησης μιας πανέμορφης μπασκετικής ιστορίας!

0

Κορίτσια της Εθνικής Γυναικών του 2000… εδώ σας θέλω, αλλά πριν πείτε οτιδήποτε, τουλάχιστον μην πείτε ότι δεν σας είχα «προειδοποιήσει» με εκείνη τη ψεσινή μου ανάρτηση στη σελίδα μου, με εκείνη την… παράξενη φωτογραφία, με το αναμνηστικό που είχα αγοράσει τότε από την Κροατική πόλη.

 

*Πριν πάμε παρακάτω, δείτε τη ψεσινή μου ανάρτηση:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10223013233825143&set=a.10209272704880507&type=3&theater

Λοιπόν… Το Νταρουβάρ, είναι μια πόλη που βρίσκεται στο βορειοδυτική πλευρά της Κροατίας και που απέχει 130 χιλιόμετρα από το Ζάγκρεμπ!

Η αποστολή, είχε φθάσει εκεί στις 10 του Μάη το 2000 και σαν σήμερα, είχαμε δώσει το πρώτο μας παιχνίδι, με αντίπαλο την Ελβετία, την οποία κερδίσαμε με 75-62 και παρότι χάσαμε στα υπόλοιπα παιχνίδια, η προσπάθεια ήταν επιτυχημένη!

*Εδώ να σας θυμίσω και κάτι; Την… παράσταση στο παιχνίδι με την Ελβετία, είχε κλέψει ο… εκφωνητής που προσφώνησε τον Γιάννη Πέππο, προπονητή της Εθνικής… Johnny Pep!!!

Οι υπόλοιπες ομάδες, ήταν αρκετά δυνατές για τα δικά μας μέτρα! Σλοβενία, Κροατία και Ισραήλ (το οποίο τερμάτισε στην πρώτη θέση).

Λοιπόν αγαπητά μου κορίτσια… Η φωτογραφία που βλέπετε πάνω από το κείμενο, είναι πρόσφατη και είναι το γήπεδο, όπου έγιναν τα παιχνίδια του προκριματικού ομίλου όπου μετείχαμε!

*Λίαν συντόμως θα αναρτήσω και δεύτερο μέρος από εκείνη την ιστορία, ενώ ρίξτε και μια ματιά στον παρακάτω σύνδεσμο, για κάτι που συνέβη και αρκετές, θα το μάθετε τώρα και θα συγκινηθείτε:

https://www.cyprusbasket.net/portal/mia-sygklonistiki-istoria-me-tin-ethniki-gynaikon-stin-kroatia-to-2000/

Green Bungalow