Ντιλέινι: “Γι’ αυτό έφυγα από την Ισπανία”

0

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι ανέλυσε μέσω Twitter τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να φύγει από την Ισπανία πριν από ενάμιση μήνα, όταν κι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το “διαζύγιο” με την Μπαρτσελόνα.

 

ΟΜάλκολμ Ντιλέινι είναι ελεύθερος εδώ και μερικές ώρες, με την ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα να επισημοποιεί το “διαζύγιο” ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μία κίνηση που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί… αιφνιδιαστική, δεδομένου ότι εδώ και αρκετές εβδομάδες το γυαλί ανάμεσα στις δύο πλευρές έμοιαζε να έχει ραγίσει. Από τότε δηλαδή, που ο 31χρονος γκαρντ πήρε την απόφαση να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τις ΗΠΑ, κι ενώ ακόμη δεν είχε ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι για φέτος με την EuroLeague και τη Liga Endesa.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα, ο ίδιος ο παίκτης εξήγησε μέσω Twitter τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να φύγει από την Ισπανία, πριν από περίπου ενάμιση μήνα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό:

“Για να είμαστε ξεκάθαροι. Η απόφασή μου να φύγω για το σπίτι μου (στις ΗΠΑ) ήταν επειδή οι ΗΠΑ προειδοποίησαν όλους τους πολίτες να επιστρέψουν πίσω. Δεν είμαι σίγουρος αν οποιοσδήποτε άλλος που ζει στο εξωτερικό έχει ξαναβιώσει κάτι τέτοιο και σε αυτόν τον βαθμό είχε να κάνει με εμένα, την ασφάλεια και την υγεία μου. Αυτό είναι όλο. Επίσης, η απόφασή μου για το μέλλον δεν έχει να κάνει με το να είμαι στο σπίτι μου ή κάτι τέτοιο. Γύρισα στο σπίτι και δεν έχω βγει από αυτό για σχεδόν δύο μήνες. Είχα πρόσβαση σε γήπεδο και ο γυμναστής ερχόταν στο σπίτι μου.

Θα προτιμούσατε να κάθομαι στο σπίτι μου στη Βαρκελώνη, μόνος, να κάνω μέτρια γυμναστική ή να έχω τη δυνατότητα να είμαι στο σπίτι μου και να μένω σε φόρμα, έχοντας επίσης πρόσβαση σε γήπεδο για να κρατιέμαι σε φόρμα, σε περίπτωση που γινόταν κάτι; Τέλος, εκτιμώ την ευκαιρία που μου έδωσε ο σύλλογος και αυτό που πονάει περισσότερο είναι το δέσιμο που δημιούργησα με τους φιλάθλους. Κατέστησα σαφές ότι ήθελα να τελειώσω εκεί (στην Μπαρτσελόνα) την καριέρα μου. Τα πράγματα δεν πάνε πάντα όμως, όπως τα θέλεις. Οπότε προχωράω.

Εύχομαι τα καλύτερα στον σύλλογο και τους πρώην συμπαίκτες μου. Μακάρι να μπορούσαμε να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε, αλλά αυτή η απόφαση ήταν η καλύτερη για μένα και αυτό μετράει. Κάντε τις υποθέσεις και τις ιστορίες σας, αλλά τα μόνα γεγονότα για την απόφασή μου έρχονται από μένα”.

sport24.gr

Star Balm