Ντουέιν Ουέιντ : “Μπορείς να πάρεις μια ομάδα 25 νικών και σε 3 χρόνια να πάρεις πρωτάθλημα; Εγώ μπορώ!” (vid)

0

O Ντουέιν Ουέιντ αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά που τον έκαναν να ξεχωρίσουν στο NBA, ενώ τόνισε πως πήγε σε μία ομάδα με 25 νίκες και σε 3 χρόνια τη πήγε στη κορυφή!

 

Φοβερή συνέντευξη του Ντουέιν Ουέιντ στον γνωστό τραγουδιστή Ρικ Ρος. Ο πρώην αστέρας του ΝΒΑ έκανε κατάθεση ψυχής, μιλώντας για όλα όσα έχουν σημασία για να γίνεις ο καλύτερος, ενώ αναφέρθηκε και στην εικόνα των Χιτ, όταν έγινε draft και στο πρωτάθλημα που κατέκτησαν, μόλις στον τρίτο του χρόνο!

Αναλυτικά όσα είπε:

”Ο στόχος μου ήταν να κερδίσω πρωταθλήματα. Να γίνω νικητής. Μπορεί να είσαι καλύτερος από εμένα σε πολλά σημεία, αλλά δεν είσαι καλύτερος γενικά. Ξέρω πώς να παίζω το παιχνίδι. Για εμένα, δεν είχε να κάνει ποτέ με το αν μπορείς να με κερδίσεις στο ένα εναντίον ενός. Έχει να κάνει περισσότερο με το αν μπορείς να γίνεις καλύτερος από αυτό που είμαι.

Ήρθα σε μια ομάδα των 25 νικών. Μπορείς να πάρεις μια ομάδα των 25 νικών και να την κάνεις πρωταθλήτρια, μέσα σε 3 χρόνια; Μπορείς να το κάνεις αυτό; Είχαν 25 νίκες όταν έγινα draft. Λέω στους γιους μου πως υπάρχουν πολλοί παίκτες που πήγαν στο NBA και είχαν πολύ περισσότερο ταλέντο από τον μπαμπά σας. Αλλά υπήρχε κάτι που δεν είχαν. Είναι η καρδιά, είναι η πνευματική σκληράδα, είναι η ευκαιρία ή ένα ταλέντο από τον Θεό. Δεν ανησυχώ πολύ. Απαντώ κάθε βράδυ σε κάποιον, αλλά τελικά θα υπάρχει μόνο ένας Ντουέιν Ουέιντ”.

Star Balm