Ο Κωνσταντίνου αποθεώνει Παλάλα στο fair-play της χρονιάς! – ‘Με ανθρώπους σαν κι’εσένα υπάρχει ελπίδα’

0

Ο προπονητής του Phoenix MJ Basket Plus αποθέωσε τον Γιώργο Παλάλα μετά τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης απέναντι στην ΑΕΛ, αφού ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων προέβη σε μία κίνηση που αποτελεί μέχρι στιγμής το fair play της χρονιάς.

Blue Island
 

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση του Παντελή Κωνσταντίνου:

Ένα πολύ όμορφο περιστατικό διαδραματίστηκε σήμερα στο γυναικείο παιχνίδι μας με αντίπαλο την Αελ που αξίζει να ακουστεί προς τα έξω σε όλο το φίλαθλο κοινό της Κύπρου.
Ενώ το παιχνίδι ηταν πραγματικά στην κόψει του ξυραφιού (ισοπαλία αν δεν κάνω λάθος) κ 3 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο διαιτητής έδωσε ένα ανάποδο σφύριγμα σε ενα μπρος πίσω που έγινε. Εγω άρχισα να φωνάζω στον πρώτο διαιτητή ότι έκανε λάθος κ οτι η μπάλα είναι δικιά μας κ μου είπε θα το συζητήσει με τον συνάδελφο του γιατί δεν είχε καθαρή εικόνα απο εκεί που ηταν κ να μου πει. Εκεί όμως επεμβαίνει ο Γιώργος (προπονητής της Αελ) κ λέει στον πρώτο διαιτητή ότι έκανε λάθος κ οτι η μπάλα είναι στον Φοινιξ.

Ο διαιτητής άλλαξε την γνώμη του κ το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.
Εκεί εγώ άρχισα να χειροκροτώ τον φίλο, συνάδελφο κ πάνω από όλα άνθρωπο Γιώργο Παλάλα για αυτή του την ενέργεια κ στην συνέχεια όλο το γήπεδο!! Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μου σκόραρε σε εκείνη την φάση. Αυτά είναι που θέλουμε να βλέπουμε στα γήπεδα…

Απο εμένα κ την ομάδα μου έχεις ενα μεγάλο RESPECT φίλε μου κ χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω κανένα συνάδελφο μας θεωρώ πως στην προκειμένη περίπτωση κανένας άλλος δεν θα το έκανε. Αυτό εμένα μου δίνει τεράστια δύναμη ότι με ανθρώπους σαν κ εσένα ακόμα έχουμε ελπίδα!!!! 🙏

Star Balm