Ο παίκτης που θα βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό θα βγαίνει από την ομάδα

0

Πολλά και αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο Ορλάντο, στην επανέναρξη του ΝΒΑ, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη των ομάδων.

 

Το πρώτο βήμα για την επανέναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ έγινε με τη θετική ψήφο των ομάδων και πλέον μένει η απόφαση της Ένωσης Παικτών, για το αν θα γίνει το τζάμπολ στις 31 Ιουλίου στο Ορλάντο.

Από ‘κει και πέρα, σύμφωνα με το ESPN θα υπάρχουν αρκετά και αυστηρά μέτρα ασφαλείας, καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά, στην πόλη της Φλόριντα. Αρχικά, όλοι όσοι θα βρίσκονται στην περιοχή και στις εγκαταστάσεις, θα υποβάλλονται καθημερινά σε τεστ για τον κορωνοϊό.

Εάν κάποιος παίκτης βρεθεί θετικός στον ιό, τότε αυτομάτως θα απομονώνεται από την ομάδα, θα μπαίνει σε ατομική καραντίνα, ενώ αμέσως θα υποβληθούν σε νέα τεστ τα μέλη της υπόλοιπης ομάδας.

Επίσης, τα ίδια αυστηρά μέτρα θα ισχύουν και για τους υπαλλήλους των εγκαταστάσεων του Disney Resort, όπου μάλιστα δεν θα τους επιτρέπεται να μπαίνουν στα αποδυτήρια, αλλά και να βρίσκονται στους διαδρόμους, όπου θα είναι οι παίκτες και οι προπονητές.

sport-fm.gr
Green Bungalow